Všemi směry 2015: festival nezávislé publicistiky

Všemi směry 2015: festival nezávislé publicistiky

Termín: 16.4.2015

16duben čtvrtek 01:00

Žánr: festival vzdělání


„Až na kost“ – to je motto, které nese letošní ročník festivalu nezávislé publicistiky Všemi směry. Jeho cílem je totiž rozebrat dopodrobna svět médií a odhalit pravou podstatu daných témat. Akci, kterou již jedenáctým rokem pořádají studenti Vyšší odborné školy publicistiky (VOŠP), se uskuteční 16. dubna v prostorách pražské kavárny NoD.

Dostat se mediálnímu světu pod kůži je úkolem letošního ročníku festivalu nezávislé publicistiky Všemi směry. „V diskuzích a workshopech nechceme povrchnost. Rádi bychom se pokusili přijít na pravou podstatu rozebíraných témat, zkrátka prozkoumat je až do morku kostí,“ vysvětluje podtitul festivalu jedna z organizátorek Monika Suková.

V průběhu dne se představí různé mediální obory. „Chceme probrat všechna témata, ne jen žurnalistiku a televizi. Do programu proto budou letos zařazeny i diskuze ohledně rádia a marketingu,“ říká zástupce studentů Jindřich Oukropec. Chybět nebude ani debata o novinářských hodnotách, část programu poodhalí také zákulisí dokumentu a fotografií.

Jedenáctý ročník Všemi směry se bude konat 16. dubna od 13:00 v Experimentálním prostoru  NoD v Dlouhé ulici. „Toto místo nám vyhovuje, je variabilní, můžeme si ho přizpůsobit, jak potřebujeme,“ tvrdí produkční festivalu Veronika Hlaváčová. Dodává, že prostor nabízí dva sály, což umožňuje mít dvě programové linky – jednu hlavní a vedlejší.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Všemi směry 2015:...

Tyn Yard ResidencePraha (297 metrů)

The Emblem HotelPraha (636 metrů)

ValentinskaPraha (752 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (408 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (544 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 093 m)