Předvánoční vyrábění, plavání a dětská diskotéka

Adresa:

Praha 5, U Jezera 34

Termín: 12.12.2014

12prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: sportpro dětisportworkshop


Unikněte na chvíli předvánočnímu shonu! Baby Club Juklík pořádá v pátek 12. prosince 2014 den plný zábavy pro celou rodinu. Plavání a výtvarná dílnička na vás čekají v Juklíku na Praze 10, na Praze 5 pak děti odpoledne nadchne také dětská diskotéka s opičkou Lolou!

Zábavné plavání a výtvarné dílničky s oblíbenými kreativními pomůckami Lowlands vás čekají nejprve od 9 do 12 hodin v pátek 12. prosince v Baby Clubu Juklík na Praze 10. „Zveme děti od jednoho do čtyř let v doprovodu rodičů, pro které jsme připravili příjemně teplý bazén plný balonků, hraček, destiček, kachniček i rybiček a mohou si tak užít volné plavání a hrátky ve vodě na neorganizované lekci,“ říká jedna z organizátorek akce Štěpánka Štrougalová s tím, že koupáním to však zdaleka nekončí! Do Juklíku přijde zkušená lektorka ze Studia Kroužek a děti i hraví rodiče si s ní vyrobí dárek s vánoční tématikou.

Stejně krásný program pro děti pak bude odpoledne od 14 do 18 hodin probíhat také v Juklíku na Praze 5, kde se ovšem bude navíc od 16 hodin konat také velká vánoční diskotéka s opičkou Lolou, která je maskotem tamní unikátní metody cvičení s dětmi Monkey's Gym, se kterým se tady můžete rovněž seznámit. „Bude to den plný zábavy, který s nadcházejícím shonem před svátky všichni tak potřebujeme. A maminky, pokud si chcete zatím v klidu domova zabalit první várku dárků, vyšlete s dětmi tatínky, zabaví se tady všichni,“ doporučuje Štěpánka Štrougalová.

Pořadatelé předpokládají o akci opět velký zájem, proto si své místo co nejdříve rezervujte na tel.: Juklík Praha 10 - 271 726 56, Juklík Praha 5 - 251 610 441

Adresy:

Baby Club Juklík, gymn. Přípotoční (vchod z ulice Sportovní) 1337, Praha 10

Baby Club Juklík a Monkey's Gym, U Jezera 2031, Praha 5
Více na www.juklik.cz  a www.monkeysgym.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Předvánoční...

Volcano Spa HotelPraha (1 363 metrů)

Villa St. TropezPraha (4.3 km)

Villa Seven HillsPraha (5.5 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (7.3 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (7.3 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (7.1 km)