Scratch!

Scratch!

Adresa:

Praha 10, Solidarity 53

Termín: 20.10.2014
Vstupné:

120 – 190

20říjen čtvrtek 01:00

Žánr: divadločinohraDramaKomedie


Nic než DJ. Já jsem DJ. Jsem tady a všichni na mě čekají. Jsem hustej. Jsem DJ! A kde je tady kurva nějakej klub? Stojím na refýži a jsem nic? A proč mi ta holka stříká pepřák do ksichtu? Kdo mi sebral mý vinyly. Kdo za to může, že třídím sajrajt na pásu. Ale furt je to ještě sranda. A co ten kámen v mý ruce? Kurva… já ho zabil?

Já jsem servírka a na žádnej casting nepůjdu.

Obyčejný příběh mladého muže. Obyčejný příběh mladé ženy. Jak se ze snů stane průšvih. Anebo jak se z ničeho zrodí velký sen.

Všichni jsme někdy stáli na nástupišti. Každý z nás někdy vystoupil. Nebo nastoupil.

Herecky excelují: Anna Císařovská, Václav Marhold, Šimon Krupa a Tomáš Krejčíř
Režie: Viktorie Čermáková
 

Viktorie Čermáková

Režisérka a herečka, ve čtrnácti letech byla přijata do amatérského souboru A studio při pražském Divadle na okraji, kde zůstala do roku 1989 a pracovala především pod vedením Evy Salzmannové a Ondřeje Pavelky. Spolu s Davidem Czesanym pak vedla A studio II, v němž realizovala svou první samostatnou režii Dům doni Bernardy. V letech 1985 – 1986 byla jako herečka angažována v brněnském Divadle Na provázku. V letech 1991 – 1994 byla členkou divadelního spolku Kašpar, který působil v MDP Rokoko a v Divadle v Celetné. S částí souboru Kašpar odešla v roce 1994 do Divadla Komedie, kde zůstala v angažmá do roku 2002, a kde hrála v inscenacích režisérů M. Dočekala, J. Nebeského, J. Pokorného, J. A. Pitínského, aj. Vedle herecké práce se současně zabývala také výchovnou dramatikou na středních i základních školách. V letech 2002 – 2005 studovala režii na pražské DAMU. V roce 2006 se stala spoluzakladatelkou Divadelního studia Továrna, působícího převážně v holešovické La Fabrice. Jako režisérka hostovala v Činoherním studiu Ústí nad Labem, Rubínu, Divadle v Celetné, Ta Fantastice, Boudě ND, Divadle v Řeznické, La Fabrice, Městském divadle Kladno, Divadle Alfréd ve dvoře, Novou scénou, Komorní Scénou Aréna v Ostravě, Švandově divadle aj. Významnou část její režijní práce tvoří současná česká a světová dramatika a autorské projekty. V roce 2007 byla na festivalu Příští vlna / Next Wave oceněna za přínos českému divadlu a v témže roce byla jako talent roku nominována na Cenu Alfréda Radoka. Vytvořila hlavní ženskou roli Kláry ve filmu Hlava – ruce – srdce režiséra Davida Jařaba, dále hrála ve filmu Jana Hřebejka Svatá čtveřice a ve filmu Marty Novákové 8 hlav šílenství. V Divadle X10 režírovala inscenace Světa plný zuby a Scratch!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Praha 10 Akce v MČ Praha 10

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Adamova jablka

, Štefánikova 57 Divadlo

26duben pátek 19:00

Absolvent

, Křesomyslova 625 Divadlo

29duben pondělí 19:00

2květen čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Scratch!

Residence TrafickPraha (2.7 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (3.1 km)

Wellness Hotel STEPPraha (3.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (3.5 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (5.3 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (3.8 km)