stART

stART

Adresa:

Praha 2, Balbínova 26

Termín: 24.10.2014 23.11.2014

24říj - 23lis celý den

Žánr: výstavymalbaobrazy


Nová galerie zve na první výstavu trochu tajemně, mottem „Tvoříme místo, ve kterém se sny stávají skutečností…“ spíše naznačuje a více než cokoli jiného láká své návštěvníky na první výstavu, kterou slavnostně zahájí svůj provoz. Nová galerie je galerie.

Dne 23. 10. 2014 se otevírá nová galerie s přiléhavým názvem Nová galerie. První výstava v nově otevřené galerii vždy nastavuje pomyslnou laťku kvality- v tomto případě se dá říci, že laťka kvality je díky vystavujícím autorům nastavena nezvykle vysoko.

Mezi vystavující patří Lukáš Rittstein, sochař s překvapivým a dráždivým smyslem pro tvar, Jan Knap, člen dnes již legendární umělecké skupiny Normal a malíř idylických výjevů z Ježíškova dětství, Jakub Špaňhel, malíř drásavých expresivních krajin a aktů anorektických dívek, František Matoušek, malíř portrétů svých blízkých a krajin pracující zvláštní technikou párání rifloviny, Martin Mainer, velký mystik současné malby a ctitel barvy, Jiří David, postmoderní umělec v pravém slova smyslu a autor růžového srdce a Adam Štech, bytostný malíř s konceptuálním přesahem pracující s postmoderní metodou postprodukce.“ Mgr. Jan Melena

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Galerie a muzea - Praha 2 Akce v MČ Praha 2

Podobné akce

Ubytování v okolí akce stART

Royal Court ApartmentsPraha (669 metrů)

Royal Court HotelPraha (1 019 metrů)

Žižkovská televizní věžPraha (1 131 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Novoměstská radnice v Praze Novoměstská radnice v Praze Praha 2 (1 026 m)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (1 069 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (1 245 m)