Přejít na stránky Ticketpro.cz

Lední revue Disney on Ice - Magical Ice Festival

Adresa:

Praha 7, Za elektrárnou 419

Termín: 20.12.2014 21.12.2014
Vstupné:

od 390 Kč, více viz. níže

20pro - 21pro celý den

Žánr: ostatní akce


Disney On Ice presents Magical Ice Festival. Okouzlující podívaná plná postaviček z Disneyho rodiny!

V hlavních rolích nebojácné sestry Anna a Elsa z Ledového království - nejúspěšnějšího animovaného filmu všech dob z produkce Disney!

Vstupte do kouzelného světa postaviček z dílny Walta Disneyho a objevte spolu s Myšákem Mickeym a Myškou Minnie ty nejmagičtější momenty z nekonečného království Disney On Ice presents Magical Ice Festival! Vstupenky na představení v pražské Tipsport areně v prodeji od 15.8.2014!

Nový kolotoč skvělé pohádkové zábavy a vtipných scének ze světa Disneyho postaviček se protíná s příběhy okouzlujících princezen Ariely, Lociky a Belly.

A navíc si můžete vychutnat speciální představení sester Anny a Elsy z Ledového království - Oscarem oceněného a nejúspěšnějšího animovaného filmu všech dob z produkce Walta Disneyho. Diváci zažijí dobrodružnou cestu do severských hor spolu s veselým sněhulákem Olafem, nebojácným horalem Kristoffem a jeho věrným sobem Svenem, jak pomáhají sestrám na cestě v příběhu plném akce, dobrodružství, kouzel a nezapomenutelných postaviček z dílny Walta Disneyho. 

”Po dobu 30-ti let existence Disney On Ice, Feld Entertainment čekal na tak skvělý film, jakým je Ledové království”, říká producentka Nicole Feld. “Tou nejvíce vzrušující součástí premiérového uvedení postav Anny a Elsy na ledové kluziště je skutečnost, že mají velice silné a inspirativní poslaní skvěle rezonující mezi diváky, a tím je hledání pravého smyslu lásky.

V režii Feld Entertainment, Magical Ice Festival propojuje příběhy nejodvážnějších Disney hrdinek s propracovanou a strhující choreografii, která nenechá diváky sedět - naopak diváka donutí zpívat, tančit a držet palce své oblíbené Disneyho postavičce na jeho dechberoucí cestě! Myšák Mickey a Myška Minnie provádí diváky půvabnou krajinou zázraků, kde potkávají mimo jiné kraba Sebastiana, dcery krále Tritona z “Malé mořské víly”,  skupinu výtržníků z  pohádky “Na vlásku” anebo postavy z filmu  “Kráska a zvíře”.

“Sloučením momentů z  klasických Disneyho příběhů do nejnovější filmové senzace jménem Ledové království a jejich kombinací s hudebními či komediálními elementy jsme objevili unikátní epickou cestu napříč jednotlivými příběhy”, říká producentka Juliette Feld.

Producentky Nicole Feld a Juliette Feld daly dohromady spoustu talentovaných, aby vytvořily tuto úžasnou lední show.

·         Patty Vincent (Režisérka)– Režírovala nespočet ledních revue a pódiových show Feld Entertainment, mj. Disney On Ice presents Rockin’ Ever After, Dare to Dream a Treasure Trove. Kariéru u Feld Entertainment začínala před 31 lety jako bruslařka a postupně se vypracovala na pozici Character Development Director pro všechny představení z produkce Disney on Ice. Ve své roli vymýšlí jednotlivé scény, pohyby postav a jejich kompletní animace pro jednotlivá lední revue. Dále pak působí na pozici co-director projektů Playhouse Disney Live!  a High School Musical Summer Celebration.

·         Jeremy Desmon (Scénárista) – Podílel se na tovrbě: The Girl in the Frame, If You Give A Mouse A Cookie & Other Storybooks, Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum BashSMa Disney Live! Mickey’s Music Festival. V roce 2007 obdržel cenu Kleban Award (Musical Theatre Bookwriting) a je jedním z držitelů ceny nadace Jonathana Larsona.

·         Cindy Stuart (Choreografka) – Čtyřnásobně nominovaná na cenu “ Choreograf roku” profesionální bruslařskou asociací a také čerstvě nominovaná na cenu Sonja Henie 2014; na mnoha projektech spolupracovala s olympijským medailistou Robinem Cousinsem; pracovala na choreografii pro americkou šampionku Gracie Gold, bronzovou medailistku Mirai Nagasu, světové a olympijské vítěze Xue Shen and Hongbo Zhao a také podporovala olympijské vítěze Jamieho Salé a Davida Pelletiera; spolupodílela se na choreografiích pro řadu Disney on Ice produkcí, mj.  Disney On Ice presents Frozen.

·         Walt Spangler (Scénograf) – Pracoval na scénách pro divadla, opery, tanec, krasobruslení; mezi jeho další počiny patří Broadway revival díla  Desire Under The Elms, americká turné A Christmas Story: The Musical, Maury Yeston's Tom Sawyer Ballet, Kenneth Lonergan's Medieval Play, dále pak nadcházející premiéra Tuck Everlasting The Musical a také pekingská premiéra White Snake.

·         Cynthia Nordstrom (Kostymérka) –  Navrhla kostýmy pro více než 15 původních tanečních představení produkce Disney; mj. navrhla kostýmy pro Marvel Universe LIVE!, Disney On Ice presents Worlds of Fantasy a Disney’s Phineas and Ferb: The Best LIVE Tour Ever!

·         Sam Doty (Světelný design) – Podílel se na projektech  Disney On Ice presents Frozen, Disney Live! Mickey’s Music Festival, Ringling Bros. and Barnum & Bailey® Presents Barnum Bash℠ andRingling Bros.,  Barnum & Bailey®Presents Super Circus Heroes; od roku 2006 se podílí na tvorbě a vývoji všech představení produkce Feld Entertainment. Jeho rozsáhlé zkušenosti s osvětlováním tanečních show a jeho cit pro rytmus a melodii hrají zásadní roli v jeho jedinečné schopnosti převést hudbu a pohyb na scénu.

###

O Feld Entertainment

Feld Entertainment je jedna z vedoucích společností pořádající živá rodinná vystoupení, která vždy potěší duše všech diváků a zanechají tak nesmazatelné vzpomínky pro každého z 30 milionů návštěvníků každý rok. Produkce Feld Entertainment se objevila ve více než 70 zemích a 6 kontinentech se svými show jako Ringling Bros. and Barnum & Bailey®, Monster Jam®, Monster Energy Supercross, Nuclear Cowboyz®, AMSOIL Arenacross, Disney On Ice, Disney Live! a Marvel Universe LIVE! Více info na www.feldentertainment.com.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Praha 7 Akce v MČ Praha 7

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lední revue Disney on...

Výstaviště HolešovicePraha (365 metrů)

Vila LannaPraha (2 km)

Tyn Yard ResidencePraha (2.3 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (2.3 km)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (2.5 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (2.1 km)