J. J. Ryba Česká mše vánoční - scénické provedení

J. J. Ryba Česká mše vánoční - scénické provedení

Termín: 23.12.2014
Vstupné:

I. kat. v ceně 430 Kč ,II. kat. v ceně 230 Kč

23prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyklasikamševážnáklasická


Jedná se o netradiční ztvárnění známé vánoční mše J.J. Ryby. Režijní provedení zmíněné pastorální mše je svým způsobem ojedinělým projektem svého druhu, který nabízí divákům možnost nového pohledu na toto obecně známé dílo. Děj inscenace se odehrává ve reálu jesliček s postavami Josefa a Marie s miminkem, dále se zde objevují známé postavy tovaryše a mistra, postavy Tří králů, pastýře, poutníka a poutnice atd. Režie se snaží netradičním způsobem zachytit texty této známé mše do dějové podoby.

Hudební realizace se ujali členové sboru (14 zpěváků ze sboru + 2 sólisté) a orchestru Národního divadla v Praze, kteří pod vedením dirigenta Pavla Vaňka, hlavního sbormistra Národního divadla v Praze, vytvořili projekt vysoké umělecké úrovně. Mše se provádí dle dispozic pořadatele a koncertního prostoru buď ve verzi s varhanami nebo ve verzi s komorním orchestrem. Režisérem tohoto pořadu je Tomáš Masák.

Předprodej vstupenek v agentuře Camerata (224 142 131, 776 356 689), e-mail: production@camerata.cz, Ticketpro (https://shop.ticketpro.cz/cs/Event/Detail/647936/ceska-mse-vanocni-j-j-ryba-scenicke-provedeni-) a hodinu před koncertem v místě jeho konání

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce J. J. Ryba Česká mše...

Tyn Yard ResidencePraha (189 metrů)

The Emblem HotelPraha (269 metrů)

ValentinskaPraha (388 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (208 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (244 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (790 m)