Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily

Wanastowky zahrají za vysloužilé mobily

Adresa:

Praha 1, Štěpánská 61

Termín: 6.9.2014

6září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrocksoutěž

Umělci: Wanastowi Vjecy


Kdo by neznal dnes již legendární českou kapelu Wanastovi vjecy, která už od roku 1988 přináší nezapomenutelné hity. Lístky na koncerty Wanastovek jsou tradičně rychle rozebrány a nejinak tomu bude i se vstupenkami na koncert 6. 9. v Lucerně. Lístky byste ale marně sháněli v obvyklých prodejních sítích.

Bude totiž možné je získat jedině výměnou za nepotřebný nebo nefunkční mobil ve značkových prodejnách Samsung. Výměna mobilů za vstupenky začíná 15. 8. a zájemci by si měli pospíšit – vzhledem ke kapacitě koncertního sálu je k dispozici limitovaný počet 2000 kusů.

Seznam značkových prodejen Samsung najdete na www.samsung.com/cz/brandstore.

Koncert je završením tří měsíců soupeření soutěžních týmů v Mobilcupu, které se snažily sesbírat pro recyklaci co nejvíce mobilů. Ty nejlepší týmy se utkají v zápase v malé kopané o hlavní cenu – zájezd na Ligu mistrů a možnost zahrát si exhibiční zápas s all star týmem. Klání vítězného mančaftu a týmu hvězd, jako jsou Jakub Kohák, Zdeněk Grygera, Vladimír Šmicer, Marek Jankulovski a další, se odehraje rovněž 6. 9., a to na pražském stadionu Motorlet v Praze 5.

Součástí soutěže Mobilcup je také věnování finančního daru ve výši 500 000 Kč Nadačnímu fondu Zelený život od partnerů Mobilcupu, společností ASEKOL a Samsung.

Recykluji už dlouho a všechno možné. Od starého oblečení, přes klasický papír, sklo a plasty až po elektro. V zahraničí je to běžné. Jsem ráda, že i v Čechách již začala být recyklace elektra normální. Červené kontejnery jsou nejen ve velkých krajských městech, ale i obcích. Lidé tak nemusejí s fénem nebo žehličkou do sběrného dvora,“ dodává patronka Nadačního fondu Zelený život Alena Šeredová. www.mobilcup.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Wanastowky zahrají za...

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (738 metrů)

Royal Court ApartmentsPraha (825 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (839 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (715 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (558 m)