Filmová výstava Madame Tussauds - Světla! Kamera! Akce!

Filmová výstava Madame Tussauds - Světla! Kamera! Akce!

Adresa:

Praha 1, Celetná 6

Termín: 11.4.2014 30.10.2016
Vstupné:

160 Kč dospělí a 100 Kč děti

11dub - 30říj celý den

Žánr: výstavypro dětisochyvoskové figuríny


Světoznámé muzeum voskových figurín Madame Tussauds přijíždí v dubnu do Prahy a přiváží s sebou kousek Hollywoodu. Umožní návštěvníkům proniknout do světa filmu a setkat se tváří v tvář s největšími hollywoodskými hvězdami. Speciální pražská exhibice bude první výstavou Madame Tussauds v regionu střední a východní Evropy.

Speciální výstava, která bude k vidění v Muzeu voskových figurín v Praze, představí výběr top hollywoodských celebrit – hvězdný pár Brada Pitta a Angelinu Jolie, akčního veterána Bruce Willise, lamače dívčích srdcí George Clooneyho, divu stříbrného plátna Nicole Kidman, nenapodobitelnou Lady Gaga a v neposlední řadě také všemi milovaného mimozemšťana E. T.

Úžasně živoucí a realistické voskové figuríny jsou vyráběny v Londýně týmem dvaceti zkušených sochařů a jejich výroba zabere až čtyři měsíce. V Praze budou k vidění ve speciálním filmovém provedení a režie hvězdné partičky se neujme nikdo jiný než sám legendární režisér Quentin Tarantino.

Speciální filmová výstava Madame Tussauds bude otevřena od pátku 11. dubna a zůstane přístupná minimálně do října 2014. Vstup na ni bude součástí prohlídky Muzea voskových figurín Praha a činí 160 Kč pro dospělého a 100 Kč pro děti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Filmová výstava Madame...

Tyn Yard ResidencePraha (130 metrů)

The Emblem HotelPraha (446 metrů)

ValentinskaPraha (566 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (233 m)
Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (271 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (708 m)