Přejít na stránky Ticketpro.cz

Die Happy (GER)

Adresa:

PRAHA 1, Národní 20

Termín: 18.10.2014

18říjen čtvrtek 01:00

Žánr: rockfestival


V sobotu 18. října, se DIE HAPPY vráti do republiky, aby na pódiu Rock Café Praha, stylizovaného do scény útulného obývacího pokoje, odehráli unplugged show.

DIE HAPPY vydávají nové album. V létě zahrají na Masters, aby se v říjnu vrátili - s unplugged show!

Martu Jandovou a její skupinu čeká neobyčejný rok. DIE HAPPY, kteří letos slaví 20. výročí vzniku, vydávají na konci týdne - tento pátek 28. února - novou, osmou studiovku „EverLove“. V jejich třinácti skladbách se odráží fakt, že členové kapely spolu prožili polovinu svých životů, kterou strávili ve vzájemném přátelství stejně jako to, že Marta se vloni v srpnu stala mámou - nechal se slyšet bubeník Jürgen Stiehle. Ani tentokrát nebude nouze o echt rock, což z pozice koproducenta desky pohlídal Henning Rümenapp - kytarista GUANO APES.

Hity z alba „EverLove“, stejně jako starší oblíbené pecky DIE HAPPY si naživo poslechneme v klasickém rockovém setu na festivalu Masters od Rock ve Vizovicích.

Nedlouho nato, v sobotu 18. října, se DIE HAPPY do republiky vrátí, aby na pódiu Rock Café Praha, stylizovaného do scény útulného obývacího pokoje, odehráli unplugged show. Kvartet hudebně doprovodí několik hostů - Patrick Wieland na kytaru, Lutz Möller u piana nebo Tayfun Schulzke za bicími. Rockové skladby vystrojené do akustické večerní róby - to je slogan těchto koncertů…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - PRAHA 1 Akce v MČ PRAHA 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Die Happy (GER)

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (494 metrů)

Zrcadlová kaple KlementinaPraha (548 metrů)

ValentinskaPraha (614 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (356 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (31 m)