Ben Frost A U R O R A live.

Ben Frost A U R O R A live.

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 23.5.2014

23květen čtvrtek 01:00

Žánr: koncerty


Po roce a půl zavítá do Prahy na Islandu usazený australský hudebník Ben Frost, aby naživo představil svoji novou, třetí řadovou desku A U R O R A. Oficiálně vychází v druhé půli května na labelu Bedroom Community a v distribuci Mute. Ben Frost A U R O R A live se chystá na pátek 23. května 2014 do smíchovských prostor MeetFactory.

Filmový triptych pro album A U R O R A vytvořili Trevor Tweeten a Richard Mosse a první díl je k vidění zde: http://vimeo.com/85724529

Album A U R O R A je dlouho očekávanou následovnicí nahrávky By the Thoat z roku 2009. Vznikla z velké části v africkém Kongu, kam Frost spolu s Richardem Mossem vycestoval kvůli The Enclave, audiovizuální instalaci, která měla premiéru na loňském La Biennale di Venezia. A U R O R A byla natočena čtveřicí Ben Frost, Greg Fox (ex Liturgy), Shahzad Ismaily a Thor Harris (Swans), mixoval ji šéf Bedroom Community Valgeir Sigurðsson. Devět tracků o stopáži 40 minut slibuje „filthy, uncivilized offering of interrupted future time“. Naživo také v květnu v Praze.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ben Frost A U R O R A...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)