Jarboe (USA) + Kittchen (CZ) v Kavárně Potrvá 13. prosince

Adresa:

Praha 6 , Srbská 347/2

Termín: 13.12.2013
Vstupné:

300 Kč v předprodejí, 390 na místě

13prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


S Jarboe v pátek třináctého v kuchyni Hostem zimní seance bude Kittchen Zpěvačka Jarboe, bývalá členka a současná spolupracovnice Swans, ale také Neurosis, Puscifer, Oxbow, Lustmord nebo Jesu, se znovu chystá do Prahy. V rámci svého nového evropského turné vystoupí 13. prosince 2013 v dejvické kavárně Potrvá za doprovodu multiinstrumentalisty P. Emersona Williamse na kytaru. Společně představí mj. letošní nahrávku A Symphony for Shiva, ale zcela jistě se dostane i na tvorbu Swans.

Hostem více než speciálním bude v prosincový pátek třináctého Kittchen. Muzikant nebo kuchař? Svoji hudbu vystavuje zadarmo na stránkách, koncerty hraje v masce a k druhé desce Radio (vyšlo 1. máje a je stále volně ke stažení) mu zatím točí videoklipy jenom dívky. Ať už je to série momentek ze zamlženého velkoměsta Berlin, živelná animace k písničce Holka nebo nejnovější, klasicky animovaný videoklip ke skladbě Exit.

Na Radiu odvedl velký díl práce i Tomáš Neuwerth (Umakart, Lu, Nierika), který s Kittchen vystupuje na koncertech. Takže vítání zimy v Praze. S Jarboe v kuchyni. A v pátek třináctého navrch. Lístky jsou k dispozici v předprodeji za 300 Kč (Ticketportal, Ticketstream + poplatky), lze rezervovat přes SMS Ticket, na místě bude cena vstupenky 390 Kč.

+++ Kittchen – Exit (video): http://www.youtube.com/watch?v=Q8FUQzBmLAU Neurosis & Jarboe – Within (video): http://youtu.be/NI8bAFyiKGk

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

26duben pátek 19:00

Nicole Zuraitis Trio

, Janáčkovo nábřeží 2 Koncert

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Jarboe (USA) + Kittchen...

Vila LannaPraha (397 metrů)

The Golden Wheel HotelPraha (1 251 metrů)

ValentinskaPraha (1 501 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (1 009 m)
Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (1 070 m)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (2 km)