Alice Francis & band

Alice Francis & band

Adresa:

Praha 1, Vodičkova 36

Termín: 23.10.2014
Vstupné:

370

23říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyJazzSwingElektroSwing

Umělci: Alice Francis


Alice Francis, královna nové éry moderního swingu, se vrací rok po svém fenomenálním vystoupení zpět do Lucerna Music Baru. Kdo byl přítomen 7. listopadu 2013, můžete potvrdit, že to byl jeden z nejlepších večírků, které Praha na podzim zažila. Krásná a sympatická Alice Francis, oblečená do provokativních kostýmů, předvedla za podpory svých muzikantů parádní show.

Alice umně snoubí moderní pop s hlasy těch největších jmen swingové historie jako Billie Holiday nebo Eartha Kitt a vytváří tak svůj unikátní styl. Její debutová deska St. James Ballroom vyšla v září 2012 a obsahuje dohromady 17 tracků. Z alba na vás dýchne atmosféra swingové éry 20. let vkusně promíchaná s rozmanitými vlivy popu, hiphopu, elektra a latina.

Vše drží pohromadě průzračný zvukový kabát Goldielockse a všestranný hlasový projev talentované Alice Francis. Nikdo asi nemůže lépe posoudit kvalitu tvorby Alice Francis než Parov Stelar, DJ a producent, jenž je zdaleka nejvlivnějším představitelem neo-swingového žánru. Fakt, že sám Parov nabídl Alice spolupráci na remixu k prvnímu singlu „Shoot Him Down“, hovoří za vše.

Mladá zpěvačka původem z Rumunska žije již delší dobu v Německu, kde také sestavila svou electro swingovou formaci. Na rozdíl od mnoha původně DJ projektů, pracuje sestava jako klasická skupina. Alice tak dostává při vystoupení...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Praha 1 Akce v MČ Praha 1

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Alice Francis & band

Salon Thajka - Hotel MánesPraha (694 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (771 metrů)

The Emblem HotelPraha (848 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Prašná brána Prašná brána Praha 1 (680 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (462 m)