Největší výstava minerálů a drahých kamenů v Evropě

Adresa:

Praha 6, Drnovská 968/36

Termín: 10.4.2013
Vstupné:

zdarma

10duben čtvrtek 01:00

Žánr: výstavyzdarma


Výstava v Praze představuje drahé kameny z celého světa V Praze – Ruzyni je otevřena největší evropská výstava drahých kamenů a vzácných minerálů. K vidění jsou tisíce exponátů z celého světa v celkové hodnotě desítek milionů korun. Vstup na výstavu je zdarma! Expozice zabírající 3500m2 je největší výstavou tohoto typu v Evropě a je už nyní vyhledávaným cílem vášnivých sběratelů, tak rodin s dětmi.

„Návštěvníci zde mohou obdivovat tisíce vzácných kamenů, minerálů, fosílií a dekoračních předmětů a soch z kamene či dřeva. Největší pozornost však přitahuje tunová křišťálová koule v hodnotě přes 7 milionů korun z Brazílie nebo obří ametystové a achátové geody,” říká Jaromír Havel ze společnosti MGM Minerals, která výstavu provozuje. Výstava je stálá a časově neomezená.

„Expozice je koncipována tak, aby oslovila všechny návštěvníky bez rozdílu věku. Jde o zábavné a dechberoucí poznávání pokladů z hlubin Země,” popisuje Havel. Provozovatelé výstavy pravidelně dovážejí nové exponáty z celého světa. Mnohé z vystavených minerálů a kamenů jsou na prodej, do budoucna bude výstava obohacena i o tématické přednášky o těžbě minerálů, léčivé síle drahých kamenů nebo o unikátních kamenech z českých zemí.

Výstava se nachází na adrese Drnovská 968/36 v Praze 6-Ruzyni (nedaleko OBI). Otevřena je každý den od 10 do 20 hodin. Více informací lze zjistit na stránkách www.vystavamineralu.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Praha 6 Akce v MČ Praha 6

Podobné akce

14čer - 31procelý den

Andy Warhol

, Staroměstské náměstí 15 Výstava

11dub - 14dubcelý den

14kvě - 15kvěcelý den

Ubytování v okolí akce Největší výstava...

Villa St. TropezPraha (694 metrů)

Volcano Spa HotelPraha (4.6 km)

Sporthotel Břve HostiviceHostivice (4.7 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský hrad Pražský hrad Praha 1 (6.4 km)
Katedrála sv. Víta Katedrála sv. Víta Praha 1 (6.5 km)
Café Savoy Café Savoy Praha 5 (6.9 km)