Přejít na stránky Ticketpro.cz

Eagles of Death Metal a Rival Sons

Adresa:

Praha 5, Ke Sklárně 15

Termín: 19.6.2012 29.11.2014

19červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyjazzrockmetalbluesrevival


Po třech letech se legendární garážově rocková úderka v čele s charismatickým Jesse Hughesem opět objeví na pražských pódiích. Tentokrát tak bude v rámci turné k připravované čtvrté desce.

Alternativně rockoví Eagles of Death Metal se vrací do Prahy!

Po třech letech se legendární garážově rocková úderka v čele s charismatickým Jesse Hughesem opět objeví na pražských pódiích. Tentokrát tak bude v rámci turné k připravované čtvrté desce.

Rival Sons budou v Praze předskakovat Eagles of Death Metal

Chybí vám v dnešní hudební záplavě skutečně řízný rock okořeněný blues, soulem, psychedelií, který bude znít jako to nejlepší z šedesátých a sedmdesátých let? Pak pro vás máme skvělou zprávu! S Eagles of Death Metal přijedou do Prahy kalifornští Rival Sons! Kapela, která vám přijde po prvních tónech jako důvěrně známá, ale není žádným revivalem nebo partou plagiátorů, všechny skladby jsou jejich vlastní. Chlapci ale milují hudbu výše uvedeného období, zbožňují tu atmosféru nabitou energií a emocemi a dělají to vše pro to, abyste to s nimi mohli prožít i vy. Na albu Presure and Time, které vydali loni, je jedna pecka za druhou a nepřejte si zažít, jaká jízda to je na jejich koncertech. A nebo přejte! Přejete? Tak dobrá! Doražte na koncert Eagles of Death Metal, který se koná 19.června v pražském MeetFactory. 

Info:

http://www.eaglesofdeathmetal.com/home

www.meetfactory.cz

http://www.dsmacku.com/

http://www.youtube.com/watch?v=MZrctLnsF4M

MeetFactory – Mezinárodní centrum současného umění

Platforma pro setkávání uměleckých žánrů a tvůrčích skupin. Provozuje v prostorách bývalé továrny několik dramaturgií: galerijní prostory, divadlo, hudbu a ateliéry rezidentů. Jednotlivé dramaturgické řady vznikají v součinnosti s odbornými uměleckými radami.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Praha 5 Akce v MČ Praha 5

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Eagles of Death Metal a ...

VIPliving HouseboatPraha (1 036 metrů)

Union Hotel PraguePraha (1 777 metrů)

Villa Seven HillsPraha (2.1 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Národní divadlo Národní divadlo Praha 1 (3.2 km)
Hermitage Hotel Prague Hermitage Hotel Prague Praha 2 (1 776 m)