Laidback Luke na MAGNETIC Festivalu

Adresa:

Praha 9 - Letňany, Beranových

Termín: 7.5.2012
Vstupné:

1 090 - 2 500 Kč

7květen čtvrtek 01:00

Žánr: elektrofestival house


LAIDBACK LUKE - holandský DJ a producent a jedno z největších jmen současného housového zvuku bude festivalovou „dvojkou“ květnového MAGNETIC Festivalu v Praze. Byl to on, kdo uvedl do světa velkého DJingu kolegy jako je AVICII, Afrojack nebo Bingo Players. Mezi kolegy je uznáván nejen pro obsáhlý hudební přehled napříč styly, ale zejména pro svou pracovitost, kterou se sám Laidback Luke nebojí nazvat hudebním workoholismem. Jen za posledních 12 měsíců se podepsal pod několik velkých hitů, na kterých se podíleli např. Example (Natural Dister), Sander van Doorn (Who's Wearing The Cap) nebo Steve Aoki & Lil Jon ve společném tracku Turbulence, který byl nominován jako jedna ze sedmi skladeb v kategorii „Best Electro / Tech House Track“ hlasování IDMA 2012.

Skládání po hotelech, na letištích a v autě pro něj rozhodně není součást vlastního marketingu. Je to jeho způsob, jak věnovat maximum volného času při náročném programu tomu, co ho baví nejvíce – produkování hudby.

Více jak rok a půl jsme si museli počkat na návrat tohoto malého – velkého muže do ČR. A čekání se rozhodně vyplatilo! Hala pro 10 000 návštěvníků je přesně to, co stylu a hudbě tohoto housového génia sedí nejlépe.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Praze Akce v MČ Praha 9 - Letňany

Podobné akce

24duben středa 20:00

26duben pátek 20:00

Ubytování v okolí akce Laidback Luke na...

Wellness Hotel STEPPraha (3.8 km)

Výstaviště HolešovicePraha (6.5 km)

Sportovní centrum OlšankaPraha (6.6 km)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Žižkovská věž Žižkovská věž Praha 3 (7 km)
Prašná brána Prašná brána Praha 1 (7.8 km)
Pentahotel Prague Pentahotel Prague Praha 8 (5.8 km)