Best Film Fest

Adresa:

Praha

Termín: 8.12.2011 14.12.2011

8pro - 14pro celý den

Žánr: činohrafestivaldramaanimovanýsoutěž


Volné seskupení čtyř jednosálových artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 8. do 14. prosince tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů roku 2011. V čase předvánočním chtějí pořádající kina potěšit filmové fanoušky, a proto uvádějí snímky letošní sezóny za jednotnou atraktivní cenu 69,- Kč za vstupenku.

Program je pestrý. Promítat se budou divácky oblíbené domácí tituly: dramata Nevinnost, Odcházení, Lidice, pohádka Micimutr nebo animovaný hit podzimu Alois Nebel. Dále jsou v nabídce koprodukční česko-slovenská dramata Dům a Cigán. Nechybí zde festivalové oceněné filmy /Strom života, Melancholia/, Oscarem ověnčené snímky /Králova řeč, Černá labuť/ či jiné zahraniční tituly od uznávaných tvůrců, např.: Biutiful od A. G. Iňárritu, Tři v režii Toma Tykwera, Kůže, kterou nosím od Pedra Almodóvara, Půlnoc v Paříži režiséra Woodyho Allena či první evropský 3D hraný film Pina od Wima Wenderse.      

Přehlídku budou doprovázet soutěže pro diváky o volné vstupenky na BEST FILM FEST a o další filmové ceny /vybrané tituly na DVD/.

Kompletní program přehlídky najdete na webových stránkách přehlídky BEST FILM FEST, na Facebooku a na webových stránkách jednotlivých kin

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

26duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Best Film Fest

The Emblem HotelPraha (150 metrů)

Tyn Yard ResidencePraha (266 metrů)

ValentinskaPraha (274 metrů)

Doporučené akce v Praze

Akce v Praze na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Pražský Orloj Pražský Orloj Praha 1 (86 m)
Staroměstské náměstí Staroměstské náměstí Praha 1 (106 m)
Café Louvre Café Louvre Praha 1 (658 m)