Autorské čtení v Papírně

Autorské čtení v Papírně

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 12.12.2016

12prosinec pondělí 19:30

Žánr: ostatní akcesetkání


Jsme rádi, že se u nás uskuteční setkání mladých a aktivních autorů/autorek, prozaiků/prozaiček, básníků/basnířek, zkrátka kreativních lidí slovem i písmem.. A máme pro Vás i velké překvápko. Na poslední chvíli potvrdil účast i jeden z nejpřednějších českých básníků Jan Těsnohlídek ml.

Moc se těšíme. Tak koukejte příjít. Jan Těsnohlídek ml. (Praha) Básník, prozaik a editor; autor sbírek Násilí bez předsudků (Cena Jiřího Ortena 2009), Rakovina, Ještě je co ztratit a Hlavně zachraň sebe a románu ADA; jeho básně vyšly v mnoha tuzemských i zahraničních antologiích. Filip Koryta (Plzeň) Frontman skupin diCaprio a Glajstr Duo, v nichž zároveň funguje jako textař a skladatel; básník, autor sbírek Chlípnost a S tebou a bez tebe; slamer známý jako Dr.Filipitch; prozaik.

Jull (Má pradu) Šimicová (Plzeň) Tichá kritička každodenního života, která se nebere moc vážně. Dávný prototyp cynika. Samozvaná básnířka a naprosto neadekvátní člen společnosti. Jan Paur (Plzeň) Prozaik, jehož tvorba je inspirována skutečnými a až neuvěřitelně obyčejnými událostmi; divadelník (člen někdejšího Antidivadla), masér; slamer známý jako Kňour. Klára Soukupová (Plzeň) Básnířka, která si na autorském čtení odbude svou premiéru; choreografka a tanečnice působící ve skupině NoTa Plzeň; kreslířka a grafička, zakladatelka módní značky Chlípný hadry; civilním povoláním produkční.

Veronika Bergerová (Plzeň) Lékařka, občasná djka a čerstvě blogerka. Její blog "Zoufalá/Zoufalý Boy. V." zatím hledá jednotný směr. Vytvořen ze zvědavosti, inspirován životem. Autorské čtení bude novou zkušeností. Výzva přijata. Roli průvodce večerem na sebe vezme Peter Nippel alias G.zs. Pisálek, aktivitalista, verbální sadista. Pohyblivý terč mezi žánry napříč prostorem. Bipolární medvídek kořala.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Autorské čtení v...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)