Vánoční gastrotrh v Nebespánu

Vánoční gastrotrh v Nebespánu

Adresa:

Kašperské Hory, Náměstí 7

Termín: 17.12.2016

17prosinec sobota 15:00

Žánr: ostatní akce


Kuchyni v restauraci Nebespán v Kašperských Horách velí François Thuille, pocházející z francouzského Cognacu, a tak se není čemu divit, že se tady i advent nese ve francouzském duchu. V sobotu 17. prosince 2016 od 15 do 20 hodin se zde koná vánoční minitrh, kde bude spousta francouzských vánočních dobrot, jedlých dárků, cukroví a dalších delikates.

Pro děti bude připraveno pečení sušenek a vánoční atmosféru Nebespánu umocní klavírní doprovod, zpívání koled a vánočních českých i francouzských písní.

Poslední adventní víkend budete moci v Nebespánu ochutnat různé francouzské vánoční speciality: toustík s foie gras, krocana s kaštanovým pyré, tradiční „Buche de Noël“, vánoční makronky a další speciality… Před Nebespánem si můžete zase dát horké pečené kaštany, svařené víno podle speciálního receptu a pro nejmenší bude připraven dětský punč. Můžete si zazpívat známé koledy za klavírního doprovodu nebo si poslechnout vánoční písně.

A pozor: nakoupíte tady zajímavé „jedlé“ dárky, které potěší opravdu každého, a pro děti je od 16 hodin připravena dílna s pečením vánočních sušenek. Vstupné na akci je zdarma. Více na www.nebespan.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční gastrotrh v...

Rezidence VogelsangKašperské Hory (3.5 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (10.4 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (12.4 km)