Gurmánský prosinec v Nebespánu

Gurmánský prosinec v Nebespánu

Adresa:

Kašperské Hory, Náměstí 7

Termín: 1.12.2016 31.12.2016

1pro - 31pro celý den

Žánr: ostatní akcegastro


Prosinec je obdobím adventu, svátků, pospolitosti a také dobrého jídla. V Nebespánu v Kašperských Horách připravili několik výtečných gurmánských menu, plných pokrmů tradiční francouzské kuchyně a lahodného vína. Gurmáni se tady ovšem rozhodně nebudou nudit ani na Štědrý den, na silvestra nebo na sv. Štěpána.

Pokud máte rádi dobré jídlo v netradiční atmosféře, kavárna Nebespán v Kašperkých Horách vás nadchne. Je to restaurace v duchu prvorepublikových kaváren s klasickými thonetkami a pohodlnými křesílky. Zdejší kuchyni velí francouzský šéfkuchař François Thuille, který v prosinci připravuje hned čtyři speciální menu, plná francouzských delikates. Vydat se sem ovšem můžete také na zvěřinové degustační hody, strávit tu netradiční Štědrý den anebo silvestrovský večer. A krásné menu vás tady samozřejmě čeká také na sv. Štěpána, jak jinak než s dozlatova pečenou husičkou…

Na večeři v Nebespánu můžete seběhnout i v zimě jen tak ve střevíčkách, protože se tady můžete přímo nad kavárnou ubytovat v komfortních apartmá nebo luxusních romantických pokojích s výhledem na hrad Kašperk i okolní šumavské kopce.

Více na www.nebespan.cz, rezervace: info@nebespan.cz, tel. 736 602 378

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gurmánský prosinec v...

Rezidence VogelsangKašperské Hory (3.5 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (10.4 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (12.4 km)