Hledání ztraceného Ráje

Hledání ztraceného Ráje

Adresa:

Kralovice, Na Palcátech 352

Termín: 16.2.2017
Vstupné:

260

16únor čtvrtek 19:00

Žánr: divadlokomediální


VIP Art Company presents

Hrají: Ivana Jirešová a Zdeněk Podhůrský

V jedné z nejlepších komedií našeho předního dramatika Vlastimila Venclíka, se setkáváme s milostnou dvojicí ve čtyřech životních etapách, v nichž se mění věk hlavních hrdinů a s ním i postoje a přístup k lásce, sexualitě a vztahům. Zatímco ovšem v reálném životě hrdinové postupně stárnou, v našem příběhu je to opačně, do hotelového pokoje přicházejí aktéři vždy mladší a mladší, jako by se jejich život odehrával pozpátku.

S Adamem a Evou se seznamujeme nejprve v jejich 80 letech, pak v 60, ve 40 a nakonec v 18 letech, tedy v jakémsi čtveru životních období, symbolizujícím zimu, podzim, léto a jaro. Přitom se jejich epizody odvíjejí vždy v současnosti, jako by se vnější čas kolem zastavil. Stejný hotelový pokoj, stejné zařízení, jen naše dvojice vždy o etapu mladší.

Originální pojetí v režii samotného autora Vlastimila Venclíka, obsazením Zdeňka Podhůrského a Ivany Jirešové do rolí všech věkových kategorií, získává na grotesknosti a podtrhuje komediální žánr tohoto vtipného a zároveň stále aktuálního hledání lásky a Ráje na zemi.

Při zakoupení vstupenky v rámci vánočního předprodeje budete zařazeni do slosování o promo DVD Zdeňka Podhůrského Ptejte se - Číslo na boha  s věnováním a jeho vlastoručním podpisem.

Slosování proběhne dne 14.12.2016. Vylosováni budou tři výherci. Výherci budou vylosováni ze všech majitelů vstupenek, kteří si je zakoupili do 13.12.2016 a zanechali na sebe kontakt (jméno, příjmení, email nebo tel. kontakt). Po vylosování budou výherci kontaktováni pořádající agenturou VIP Art Company, aby se domluvili na zaslání DVD a textem věnování.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Plzeňský kraj Akce v obci Kralovice

Podobné akce

2červenec úterý 20:30

3červenec středa 20:30

16srpen pátek 20:00

Děti ráje

, Hradecká 613 Divadlo

Ubytování v okolí akce Hledání ztraceného...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (20.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (20.9 km)

Wellness Hotel SvobodaRakovník (22.2 km)