Radikal* freerideshow wysokilot

Radikal* freerideshow wysokilot

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 4.11.2016

4listopad pátek 20:00

Žánr: ostatní akceHip-hopElektronika


V době strachu z rozdílů ve společnosti, náboženských i národnostních konfliktů přínášíme akci, jenž národy spojuje! Ozdobou našeho pestrého line-upu je žolík zvaný RADIKAL. *Super-technický slovenský MC, jenž po vydání svého pátého úspěšného alba Freeride, naloží stejnojmennú show, jakožto stoupenec nové školy s progresivním zvukem.

První plzeňský sólo koncert tohoto Chefa je tedy za rohem! https://www.facebook.com/radikalchef/?fref=ts¨ WYSOKILOT (PL) - formace z pod křídel najvětšího rap labelu v Polsku - Ganjamafia, jenž založil sám tamní TOP raper Kali.

Tito chlapi už předskočili jména světového formátu jako Afu-ra, Dope DOD, Foregin Beggars a další. https://www.facebook.com/wysokilot/?fref=ts KUMPANI (SK) https://www.facebook.com/kumpanizuj/?fref=ts - po květnovém vydání jejich debutového alba, převážně koncertují se skladbami.

Teď se ale po dlouhé době těš na FREESTYLE SHOW spolu s jménama: PJAY & FUZZY (CZ) - jsou umělci s mnoha skušenostmi ne jenom ze soutěží, ale mnoho též říkají i jejich vystoupení v zahraničí (Německo, Itálie, Egypt). Jejich BEATBOX SHOW otřese základem města! https://www.facebook.com/PJay-Fuzzy-209581062440365/?fref=ts Předpodej na baru v Café Papírna: 160,-Kč Vstup na místě: 200,-Kč Těšíme se! Tak zatim..

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Radikal* freerideshow...

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)