Koncertní recitál David Deyl

Koncertní recitál David Deyl

Adresa:

Klatovy, Denisova 148/I

Termín: 14.12.2016
Vstupné:

390

14prosinec středa 19:00

Žánr: koncerty

Umělci: David Deyl


Koncert se nese v duchu classical crossover, ve kterém David natočil své poslední album V ozvěnách.

Za doprovodu piana, violoncella, houslí,violy a nylonové kytary zazní hity nejen z poslední vlastní tvorby Davida jako je například aktuální skladba V ozvěnách, která získala Slavíka za nejoblíbenější píseň, či Mít tě blíž, ale i nově s českým textem nazpívané světové filmové a hudební hity ( For Always, Feelings, Ptáci v trní a mnoho dalších).

Diváci však určitě nebudou ochuzeni o Davidovi stálice, mezi které přednostně patří Akorát, Počítám, Lež a nech si lhát či Hry o nás. Jenom tyto čtyři písně mají dohromady na Youtube téměř 12 milionů zhlédnutí.

Davidova stále rostoucí fanouškovská základna, která zahrnuje všechny generace, se čím dál tím více rozšiřuje o zralé a vyspělé posluchače, kteří oceňují jeho hudební nadání, tvorbu a dar přinášet jejich srdcím něco nového, obohacujícího.

Charismatický zpěvák v crossoveru našel žánr svému srdci blízký, ve kterém může naplno využít své hlasové dispozice. ( z tiskové zpávy )

David je jeden z mála zpěváků, který si na své desky píše téměř každou píseň sám a o to víc je spolupráce s ním zajímavější. (Marcus Tran).

David Deyl je populární český zpěvák a skladatel se sugestivním podáním svých vlastních písní se silnou melodickou linkou, kterou podtrhuje hrou na klávesy. Hudební kariéru mu nastartovalo debutové album Hlavolam, které vydal...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

12duben pátek 21:00

Ubytování v okolí akce Koncertní recitál...

Wellness hotel CentrálKlatovy (473 metrů)

Steak Restaurant Penzion Country SaloonKlatovy (2.2 km)

Sweet HomePříchovice (19.1 km)