Turné Cesty ke Štěstí 2016

Turné Cesty ke Štěstí 2016

Adresa:

Plzeň, Bedřicha Smetany

Termín: 1.9.2016

1září čtvrtek 13:00

Žánr: ostatní akceknihy


Akci organizuje neziskový spolek Cesta ke štěstí Západočeský kraj. Jedná se skupinu lidí, kteří běžně pracují a tuto činnost dělají ze svého osobního přesvědčení, za účelem pomoci jiným a zlepšení naší společnosti.

Desítky příznivců a pomocníků Cesty ke štěstí společně rozdají více jak 15 000 kopií brožur a budou na téma morální principy hovořit s veřejností. Cesta ke štěstí způsobuje ve světě nemalé výsledky a to ve snížení kriminality, nastolení pořádku a obnovení morálky ve společnosti. Do tohoto projektu se zapojují různé skupiny lidí, komunity a v některých zemích policisté, armáda a umělci.

Cílem letošního turné je informovat veřejnost o morálních principech a pravidlech pro šťastný život. Pravidla uvedená v brožurách Cesty ke štěstí jsou sepsané hranice, které dělí šťastný život od nešťastného. Tyto brožury se v ulicích měst budou veřejnosti rozdávat. Jedná se o nenáboženský morální kodex obsahující 21 pravidel, založený čistě na zdravém rozumu.

Tento kodex je přeložen do více než 97 jazyků, čímž se zapsal mezi rekordy Guinessovy knihy rekordů. Ve světě bylo rozdáno více jak 100 milionů kopií, v ČR více jak 120 000 ks. Touto akcí chceme poukázat na morální úpadek dnešní společnosti, který můžeme pozorovat na stále vysokém počtu kriminálních činů, problémech s drogami, narůstajícím terorismu ve světě, množstvím podvodů, šikany dětí ve školách, domácího násilí, náboženské netolerance, apod.

Pravidla Cesty ke štěstí všechny tyto i další kritické oblasti zahrnuje a ukazuje lidem cestu a možná řešení na dané problémy společnosti a přístup k nim.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Turné Cesty ke...

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)