Cars & Trains

Cars & Trains

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 17.9.2016 18.9.2016

17září sobota 20:30

Žánr: koncertyrockfolkelektro


Vstup: 90,- Cars & Trains je elektro- folk / experimentální hudební projekt jednoho muže pocházejícího z Portlandu ve státě Oregon. "Určitě máte taky nějakou svojí oblíbenou cestu. Z města, kde pracujete, do města, kde jste se narodili.

Za babičkou na chatu. Na Šumavu, do Orlickejch hor, do Krkonoš, na Vysočinu. Vlakem, na kole, autem, autobusem. Na okraj města k řece. Na starý místa, který si pamatujete z dětství. Každej to má samozřejmě jinak, ale je to cesta, u který není ani tak důležitej cíl jako spíš zážitky, který si při putování k němu vybavíte.

Dávný vůně, babí léto, vzpomínky, touhy, sny, výčitky, cokoliv... Zjistil jsem, že Cars And Trains jsou dokonalej soundtrack na takovouhle cestu. Hudba, kterou Tom Filepp aka Cars And Trains vytváří, je v konstantním pohybu a přestože je naprosto svébytná a výrazná, nechává vám dostatečně velkej prostor pro vaše myšlenky a imaginaci.

Tohle není zas tak úplně jednoduchý: většina desek kolem vás buď přeběhne, že si jich ani nevšimnete, nebo se vám naopak zakousnou do hlavy tak, že se na nic jinýho nelze soustředit. Cars And Trains si ale pozornost vynutí nenápadným, elegantním způsobem – a už si ji udrží, aniž by vám ale brali životní prostor." Aran/silver-rocket

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cars & Trains

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)