Earthquake

Earthquake "Pantheon edition vol.2" /w Wavehookers

Adresa:

Plzeň, Anglické nábřeží 2744/17

Termín: 22.7.2016

22červenec pátek 21:00

Žánr: koncertydanceelektro house


Clubový projekt "EARTHQUAKE" opět v Pantheonu!!! Populární projekt, za jejímž založením stojí plzeňské dj duo Wavehookers bude mít již osmé pokračování v řadě a podruhé se bude konat na půdě Pantheon Music Clubu! Earthquake Pantheon edition vol.2 Vám přiveze 5 djs za jeden večer! Přijede dj z Pardubic, známá trojice z Děčína a jeden zástupce z Rokycan!!! Tak neváhej a přijď podpořit projekt a poslechnoutnejlepší výběr EDM v Plzni.

▶ MAIN STAGE: ♛ Wavehookers ♛ ROBIN ♛ Immortal ♛ NOWiS ♛ The DLV *** WAVEHOOKERS *** Mladé nadějné dj a producerské duo pocházející z Plzně, společně fungující od roku 2015. Od té doby si vytvořili velkou fanouškovskou oporu hlavně na plzeňsku, ale také se rozšiřují i dále do jiných koutů republiky. Loni se stali rezidentními djs klubu Gimlet v Pardubicich, hrají pod rukou plzeňského Pantheon Music Clubu kde se letos stali rezidenty.

Vytvořili si svou vlastní noc s názvem "Earthquake" v klubu mko, která je v Plzni velmi populární. Dále mezi své úspěchy řadí hraní v pražském clubu Duplex a mnoha velkých festivalech které je ještě čekají. Stali se supporty slavných českých djs (Brian, Manene, Michal Poliak, Richard Reynolds, Audiorockers) ale i zahraničních (AronChupa, Tomcraft,...). Dále ve spolupráci s Audirockers vydali společný mashup "Nervo vs. Moti vs. Non de strip - House Of Revolution" kterým se dostali do podvědomí české hudební scény.

Následně si tento track zařadily Nervo do svého podcastu "Nervonation". Dále pracují na vlastni tvorbě kterou určitě brzy uslyšíte. *** Dj Robin *** Dj Robin vlastním jménem Robert Zink narozen 30.10.1996 v Praze Je Dj zatím na samotném počátku. Jeho pronikání do scény elektronické taneční hudby začalo v roce 2013 na takřka vesnických diskotékách. Vždy byl příznivec taneční scény a Dj show. Oslovil tak svého kamaráda Dje Venu, který je v Rokycanech a okolí velice známý a populární co se týče Dj vystoupení. Dj Robin s Venou spolu odehráli již nespočetně akcí a hráli spolu v mnoho klubech. Robin dokonce Vystoupil v roce 2015 na Open iar Dance Nation pořádaným Djem Venou a sklidil opravdový Dj aplauz.

Ovšem Dj Robin ještě takřka nebyl ve své kůži a něco mu na vystoupeních zkrátka nesedělo. Jelikož je Robin dravec za mixem, tak prahnul po něčem trochu jiném. Psal se již rok 2015 12. měsíc a Dj Robin dostal šanci již už v populárním klubu Omerta Rokycany. Dostal zde možnost si zahrát na Silvestrovském mejdanu a sklidil neuvěřitelný úspěch. Po tomto vystoupení Robina oslovila západočeská EDM stálice Seven Joxx a nabídl Robinovi užší spolupráci na parties v Omerta Klubu. Robin vylétl nahoru raketovým způsobem!!!

Dostal se k té nejkvalitnější dj technice co scéna nabízí. Zahrál si již se jmény Jako je Martez Ortega, Djane Ennie, Richard Reynolds, Dj Brian Wavehookers a mnoho dalších. Teď se už jen pousmívá nad svými začátky, protože to bylo vlastně chození okolo horké kaše. Dnes je Dj Robin jako časovaná bomba. Nikdy publikum nedokáže odhadnout jeho vystoupení a proto se jeho fanouškovská základna stále zvětšuje.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Earthquake "Pantheon...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.8 km)