Meduzik NIGHT Vol.2

Meduzik NIGHT Vol.2

Adresa:

Plzeň, Bezručova 5 a 7

Termín: 30.6.2016

30červen čtvrtek 21:00

Žánr: koncertyjazz


Je tu další koncert kvalitní muzik v Plzni! Meduzik night je jedinečný projekt pořádán 2x do roka v Anděl Music Clubu. Jádro hudebních projektů tvoří kvalitní plzenští muzikanti, kteří společně nazkouší žánrově pestrý repertoár - a ten je opravdu unikátní, protože zazní jen jednou.

Večer otevřou hosté ve 21h - ukulelisti Marcela Brožová & Pavel Baxa. Další hosté na programu jsou - soulful drummer Filip Nekolný, Emilie Bauerová se svou vlastní tvorbou v podání solo bass &vocals, můžeme se těšit i na charizmatického sušického kameníka zpěváka a bubeníka Jiřího Nováka alias Daddy, který si střihne pár kousků (doufáme, ze v doprovodu dalších šumavských hudebníků).

Účast přislíbila i kytaristka, jiní říkají Jimmy Hendrix v ženském, Tereza Hrubanová alias Electric Lady, která představí několik solo kousků ze své tvorby. Dva večerní sety budou věnované Gypsy Jazz music ve složení skvělých plzeňských hudebníků - Ivan Kudrna, Peter Heider, Emilie Bauerová, za rytmického doprovodu Jaroslava Mináře.

Večer uzavře R´n´B Soulová formace plná feelu ve složení: Daniel Eberle - bass, Jaroslav Minář - drums a Jan Techl - keys. Jako host v této sekci se můžeme těšit na Filipa Nekolného - drums. Uvidíme, jak pozdě skončíme, na plánu je ještě Butter & JAM! Moc se těšíme, doufáme, že si uděláte ve vašem nabitém programu čas a poslední den v červnu s nami strávíte přímo Andělsky. Mirka & friends

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Meduzik NIGHT Vol.2

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)