Ruinsfest 2016

Ruinsfest 2016

Adresa:

Rabí

Termín: 4.6.2016
Vstupné:

190,-

4červen sobota 17:00

Žánr: festival

Umělci: The FellasDonnie DarkoDalekkoWild Tides


Ruinfest - Za zdmi to zní 2016, který proběhne na hradním nádvoří 4. června slaví desáté výročí. Přijedou zahrát Donnie Darko, kteří mají potenciál svojí hudbou provalit zeď. Jako speciální host přijede banda z Bavorska SKAKALAK. Bavoráci hráli před deseti lety právě na prvním Runfestu v KD Rabí a od té doby mezi kapelou Skakalak a Rabím vzniklo jakési pouto.

Dále se předvedou akustičtí mládenci The Fellas, "menší Tata Bojs" Dalekko a rozevlátí surf punkáči Wild Tides.

Budou připravené workshopy, kde si můžete vyrobit vlastní odznáček, malovat s dětmi, zažonglovat nebo se projít po slackline. Těšte se také na opravdovou YoYo show a zajezdit si můžete i na jednokolce. Hradní brána bude otevřená od 17:00, ale pokud přijdete dříve, stihnete poslední prohlídku hradu. Svozy do Horažďovic a do Sušice pojedou po skončení akce a pokud byste chtěli přenocovat, bude opět připravená posekaná louka přímo pod hradem. Program je poskládaný tak, aby si ho mohli užít i rodiče s dětmi.

A když už jsme u těch dětí, tak ty mají do 15 let vstup ZDARMA. 

Akustická kapela The Fellas (dříve Goodfellas) slaví úspěchy především díky typickému akustickému zvuku aenergickým živým koncertům. Za pět let existence odehrála bezmála pět stovek vystoupení v Česku i Evropě.Vzestup kapely...
Původně one man project, ze kterého se v září 2012 vyklubala plnohodnotná kapela. Tvoří ji bývalí členové Shogun Tokugawa a This Night Draws the End.
dalekko je dvoučlenný hudební projekt s mnoha hosty, se základnou v Praze. Písničky pro radost.
Wild Tides hrajou sakra krátký, zásadní a upocený písničky o tom odzbrojujícím pocitu, kterej můžete zažít jedině v noci na opuštěný pláži, když skrz černý brejle nezůčastněně pozorujete, jak vám pěna příbojovejch vln...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Plzeňský kraj Akce v obci Rabí

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ruinsfest 2016

Ubytování Šumavský domekRabí (3.4 km)

Statek SedlečkoBudětice (7.1 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (8.5 km)