FEAR Factor LIVE

FEAR Factor LIVE

Adresa:

Plzeň, Anglické nábřeží 2744/17

Termín: 4.6.2016

4červen sobota 21:00

Žánr: ostatní akcesoutěžzdarmazdraví


Zveme Vás na nechutně extrémní párty poprvé v Plzni! Soutěžní show, v níž soutěžící plní úkoly, které se vymykají zdravému rozumu. Jak již název napovídá, hlavním cílem je překonat svůj strach. Šest soutěžících, soupeří v 5 úkolech, ze kterých se všem ostatním – a samozřejmě i jim samotným – dělá špatně. Cílem je mimo jiné tyto úkoly splnit co nejrychleji.

Pro toho nejotrlejšího, který to vše ve zdraví přežije, je připraven zlatý pohár a balíček v hodnotě 15.000 Kč. A jaké, že extrémní úkoly jsou ve Faktoru strachu pro soutěžící připraveny? Je jich celá řada až od těch relativně jednoduchých, po ty, které by se bál splnit i ten nejzvrácenější blázen. Přijď se přesvědčit na vlastní oči 4.6. od 21:00 do Music klubu PANTHEON!

►Máš na to soutěžit? Soutěžit bude 6 soutěžících, kteří ukážou v 5 kolech, co všechno snese jejich žaludek. ★1. Napiš nám zprávu na https://www.facebook.com/PantheonMusicClub ★2. My tě zařadíme do slosování (NAPIŠ: věk, jméno, proč by jsi měl/a Soutěžit a fotografii obličeje) ★3. Team Pantheon vylosuje hráče a na FB události je zveřejní na speciální tabuli, kdo se zúčastní! ★! Čekuj mejdan a přijď povzbudit přátelé !★

▶ MAIN STAGE: ♛ Moderátor a DJ, MARTIN KALINA & KALI ▶ OLDIES STAGE: ✪ DJ RUN START ve 21:00 Vstup ➥ od 18 let ➥ 80 Kč Vstup Kiss Proton Zóna: 100,- Kč (otevřena pouze po předchozí domluvě, rezervaci provádějte prosím přes kontaktní formulář (www.pantheonclub.cz/kontakty) - ideální místo pro narozeninové oslavy, skupinové party, firemní večírky) *VIP Champagne: 500,- CZK (nealko nápoje v prostoru VIP zdarma)

★★ CHCEŠ MÍT VSTUP ZDARMA? ★★ Stačí si nastavit úvodní fotku události na svém profilu a sdílet událost, pozvat přátelé. Následně napiš na zeď události HOTOVO a my se ti ozveme! ★Chceš na téhle akci oslavit narozeniny?★ Jako dárek od nás dostaneš! ➥ vstupenky pro oslavence a hosty oslavy do 22:00 ZDARMA ➥ láhev Bohemia Sektu za každých 5 účastníků oslavy přítomných ve 22:00! ➥ Rezervaci vybraných míst Máte li zájem uspořádat narozeninovou oslavu v klubu , napište nám! ✪✪ info@pantheonclub.cz ✪✪ 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FEAR Factor LIVE

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.8 km)