Zažijte dvorky

Adresa:

Plzeň

Termín: 28.5.2016

28květen sobota 10:00

Žánr: ostatní akcesetkánívýlet


Nejsou tradiční prohlídky nic pro vás? Dokážete vidět věci, které jiní nevidí? A osahat si věci, které vidět nelze? Neztratíte stopu? Zvládnete vytvořit kousek umění a rozlousknout tajemné šifry? Přijďte si zahrát naši městskou hru.

Zažijte dvorky jinak. O co jde? Zažijte dvorky je městská hra, která se bude konat v průběhu festivalu Plzeňské dvorky. Hra začíná tím, že si účastníci vyzvednou hrací kartu, se kterou poté obcházejí jednotlivé dvorky, na kterých je čekají rozmanité šifry, úlohy a aktivity.

Kdy to začíná? Hra nemá určený čas startu, hrací kartu si můžete vyzvednout v podstatě kdykoli v průběhu festivalu, počítejte však s tím, že hra vám může zabrat dvě hodiny, takže nemá cenu začít deset minut před šestou.

Co k tomu potřebuji? Není potřeba mít žádné předchozí zkušenosti s podobnými hrami, hra je koncipována tak, aby ji mohl dokončit každý. Jediná pomůcka, která se vám bude hodit, je něco na psaní. Kdo hru připravuje? Ve spolupráci s nadací 700 let města Plzně připravují hru organizátoři, kteří v Plzni již několik let pořádají podzimní šifrovací hru PLŠI (http://www.plzenskasifrovacka.cz/).

Někteří z nich se letos navíc podílejí na organizaci zážitkového kurzu NaHRAně (http://nahrane.velkyvuz.cz/). Na obě akce jste srdečně zváni. Máte-li ke hře nějaké další dotazy, zeptejte se nás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zažijte dvorky

Vila VerunkaPlzeň (6.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (6.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.9 km)