Bass Break

Bass Break

Adresa:

Plzeň, Kollárova 20

Termín: 15.4.2016

15duben pátek 20:00

Žánr: koncertypopjungledrum and bass


"Spring break" už je za námi, tak co si dát pořádný Bass Break? Naservírujeme vám to nejlepší ze zlomeného beatu v naší oblíbené Buena Vistě. O ten pravý light&sound požitek z našlapaného mejdanu se postarají borci z Wenkowsound Crew!

✖LINE UP✖ 20:00 - 21:00 : Satisma vs D:leet 21:00 - 22:00 : Subcorp 22:00 - 23:00 : Livity 23:00 - 00:00 : Feela 00:00 - 01:30 : Twisted:Minds 01:30 - 02:30 : Wenkowsound 02:30 - 03:30 : Rapy

✖ENTRY 100,-CZK✖

✖DJ's ✖ TWISTED:MINDS Micros & Pe:Te se poprvé potkali před pěti lety, kdy našli společnou cestu k B2B projektu Twisted:Minds Jejich zvuk a mixy jsou stále více zábavnější a žádanější. Micros a Pe:te ve svých setech rádi proplouvají všemi žánry Drum & Bassu, takže od nich můžete slyšet deepové polohy, Techstep a Neurofunk, ale i mainstreamové fláky a melodické liquidy.

FEELA Člen pražské Drumbassterds.cz Crew která pod svá křídla bere jen ty nejtalentovanější DJs! Za 6 let djingu si Feela zahrál jak po boku celé české špičky, tak po boku zahraničních jmen jako jsou: Fourward (AT), Optiv (UK), Btk (BRA), L-Plus (SK), Akov (UK) a dalších...

WENKOWSOUND CREW Netřeba představovat tuto rodinu ze západu. Jejich legendární mejdany Jungle Bál & Jungle Attack by neznal jen málo kdo. Po letech zkušeností dotáhli své vystupování na TOP level, kterému se jen tak nic nevyrovná.

SUBCORP Plzeňské duo SubCorp které se mimo roztáčení placek, věnuje osobité produkci. Jejich temné a hutné beaty vám rozcuchají pěšinku!

SATISMA Jeden z mála, kterého "komerce" opravdu nebaví a proto v jeho setech nehledejte TOP 10 Beatport! Svou vytříbeností a stále úspěšnější produkcí dostane nejednoho labužníka! Čekuj Satisma! RAPY Je nesmírně talentovaný DJ ze stáje Wenkowsound! Jeho energické sety dokážou pořadně roparádit parket! No však uvidíš sám ;)

LIVITY Dj Livity má za sebou šest let na d'n'b scéně. Jeho hudba je rozmanitá, můžete od něj slyšet jak pohodové Liquid rytmy, tak koulervoucí hard záležitosti! D:leet DJ D:leet je rodák z Plzně, hrající převážně liquid/deep drum and bass, vlastním jménem Lukáš Duchoň. Zmiňovanému žánru se věnuje od svých 12 let, avšak rozhodnutí se seberealizovat ve světě hudby se váže k roku 2015. Jeho první zkušenost s hraním pro veřejnost se uskutečnila v tamějším klubu 28.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Bass Break

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.7 km)