Robert Křesťan & Druhá tráva

Robert Křesťan & Druhá tráva

Adresa:

Plzeň, Kopeckého sady 13

Termín: 19.7.2016

19červenec úterý 19:30

Žánr: koncertyfolkworld

Umělci: Druhá trávaRobert Křesťan


Akce se koná na zahradě Měšťanské besedy. V případě nepříznivého počasí se přesouvá do interiéru. Přední česká kapela Druhá tráva slaví čtvrt století na scéně. Těšit se můžete na excelentní výkony nejsilnější sestavy Druhé trávy, ale i na dva famózní hosty – jednoho z největších světových banjistů Tonyho Trischku a zpěvačku Kateřinu Garcíu.

Tony Trischka patří mezi žijící legendy a svým stylem hraní na banjo ovlivnil celé generace hráčů po celém světě. Kateřina García se věnuje zpěvu tradiční irské a ostrovní hudby ve skupině Celtic Rej.

Aktuální koncertní program Druhé trávy zahrnuje průřez tvorby Roberta Křesťana z celé doby existence skupiny s důrazem na skladby z nejnovějších studiových alb Pojďme se napít, Marcipán z Toleda, Shuttle to Betlehem a 1775 básní Emily Dickinsonové. ›››http://bit.ly/Robert_Křesťan_a_Druhá_tráva

Druhá tráva natočila album Pojďme se napít ve složení Robert Křesťan (zpěv), Luboš Malina (banjo, whistle, kaval, klarinet, vokál), Luboš Novotný (dobro, lap steel), Emil Formánek (kytara, vokál), Tomáš Liška (kontrabas) a Kamil...
Robert Křesťan je český zpěvák, mandolinista, skladatel a překladatel. Hrával v bluegrassových skupinách Trapeři a Poutníci a v současné době hraje v bluegrassové skupině Druhá tráva s banjistou Lubošem Malinou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Robert Křesťan &...

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.5 km)