Michal Pavlíček + Monika Načeva

Michal Pavlíček + Monika Načeva

Adresa:

Plzeň, Sady Pětatřicátníků 7

Termín: 12.5.2016
Vstupné:

440

12květen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyrockelektro


MICHAL PAVLÍČEK je obdivovaným kytarovým mágem, skladatelem svérázných hříček i autorem introvertních rockových opusů, stejně jako melodicky silných působivých balad. Skladatelem symfonické a scénické hudby se zcela původním rukopisem, vyhledávaným producentem, držitelem řady vítězství a ocenění v odborných anketách.

MONIKA NAČEVA jako jedna z nejslibnějších zpěvaček české a alternativní scény přelomu století prošla několika proměnami od klasického rocku přes elektronickou taneční hudbu po experimenty mimo hranice stylů. Na jejích albech spolupracovala řada osobností české scény, za všechny jmenujme například Jana P. Muchowa či Jáchyma Topola.

SMYČCOVÉ KVARTETO PAVLA BOŘKOVCE ve složení Alexej Aslamas ml. (housle), Ondřej Hás (housle), Štěpán Drtina (violoncello) a Matěj Kroupa (viola) vzniklo na půdě Akademie múzických umění v Praze. Zaměřuje se především na českou hudbu 20. a 21. století. Jejich hlavní cíl tkví nejen v propagování neprávem opomíjených autorů Bořkovcovy generace, ale slouží také hudbě „nové“, současných skladatelů.

Ve čtvrtek 12. května 2016 vás ve Velké synagoze v Plzni čeká opravdu ojedinělý netradiční divácký zážitek v podání těchto předních osobností moderní české hudební scény. Koncert v rámci turné „Možnosti tu ještě sou“ začíná v 19:30.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

Ubytování v okolí akce Michal Pavlíček +...

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.3 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.4 km)