Miluj svůj život - 46.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Miluj svůj život - 46.mezinárodní festival ezoterických a duchovních směrů

Adresa:

Plzeň, Vejprnická 56

Termín: 2.7.2016 4.7.2016

2čvc - 4čvc celý den

Žánr: ezoterikafestival


Areál SOU elektrotechnické, Vejprnická 56, Plzeň Skvrňany Během těchto tří dnů se Vám představí na osmi místech souběžně více než 150 účinkujících a lektorů z ČR a ze zahraničí.

Základ celé akce tvoří přednášky, koncerty, besedy, cvičení, pracovní dílny a mnoho dalších programů z oblasti zdravého životního stylu a ezoteriky. NENECHTE SI UJÍT: Léčivé divadlo Gabriely Filippi, filipínská léčitelka Estela Palaris Orbito, šaman Arturo Morales Cervantes (Mexiko), narovnávač kostí János Olajos (Maďarsko), breatharián Martin Bruncko (Slovensko), šamanka a vědma Iris Erdenechimeg Turečková Palaanová (Mongolsko), noční magický rituál Pavla Šoula…

Za zmínku také jistě stojí INTENZIVNÍ PRACOVNÍ DÍLNY, v jejichž průběhu si vždy určitou dovednost osvojíte nejen teoreticky, ale hlavně prakticky. Letos jsme jich připravili šest a je opravdu z čeho vybírat. !!!POZOR – permanentka 500,- Kč při přihlášení a zaplacení do 15.4.2016!!!

Již tradičně můžete v prostorách areálu navštívit velkou prodejní výstavu, kde najdete nabídku nejrůznějších produktů a služeb z oblasti ezoteriky, zdraví a zdravého životního stylu. Své služby Vám zde nabídnou jak odborní, tak alternativní poradci, kde oceníte zejména jejich osobní přístup. Najdete zde výklad karet, frekvenční terapii, masáže, irisdiagnostiku, čtení z ruky, výklad snů, automatickou kresbu, diagnostiku…

Festival se koná v areálu SOU elektrotechnické, Vejprnická 56, Plzeň – Skvrňany. Místo má dobrou dopravní dostupnost, areál se nachází přímo proti zastávce tramvaje č. 2, stanice „Internáty“. Programy probíhají denně od 9.00 do 21.00 hodin, výstava je přístupná veřejnosti od 9.00 do 20.00 hodin.

V areálu najdete i čajovnu a stánky s občerstvením a nabídkou velmi chutných převážně vegetariánských, makrobiotických a raw jídel. Zajišťujeme i ubytování přímo v areálu. Podrobný program celého festivalu i veškeré další informace najdete na www.festivalmilujsvujzivot.cz, nebo na 608 377 573, festiv@ezotera.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Miluj svůj život -...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (10 km)