Plzeň ČokoFest 2016

Plzeň ČokoFest 2016

Adresa:

Plzeň, Zahradní 173

Termín: 15.4.2016 17.4.2016
Vstupné:

100 Kč (60 studenty - duchodce) - Předprodej: 50 / 30 kč

15dub - 17dub celý den

Žánr: festivalygastrofoodtrhymarketčokoláda


Od 15. do 17. dubna, Kulturní centrum Papírna v Plzni bude čokoládová! Své stánky tu rozloží prodejci nejrůznějších čokoládových specialit a dobrot, jichž bude ještě víc než v minulém roce. A nebudou tu zdaleka jenom oni.

Plzeň Čokoládový Festival 2016 přinese třeba kulinářskou přehlídku, na níž skvělí kuchaři předvedou své čokoládové recepty. V nich uvidíte, s čím vším je možné čokoládu kombinovat. Návštěvníci se mohou těšit na kulinářskou přehlídku šéfkuchaře Davida Cirkva, který bude připravovat jídla dle zajímavých receptů: pečené fíky s karamelem a bílou čokoládou nebo dýňový krém s hoblinkami z bílé a hnědé čokolády.

Chybět nebude ani šéfkuchař Jan Peter, který ukáže přípravu rozličných dezertů, ale také méně obvyklých jídel: kuřecí stripsy smažené v kukuřičné strouhance, omáčka mole poblano z čokolády nebo flambované banány s drceným pepřem, čokoládovou omáčkou a drcenými ořechy.

Na Plzeň Čokofest bude možne ochutnat a zakoupit si různé druhy čokolád u stánků společností ChocoMe, Kamila chocolates, Kamelie – Vino z Francie, Chocothérapia, Carla, ChocoBonte, Gold Pralines, Choco-Café, Čokoláda XC - XOCO Club, Mistr Vonka, Marmeládová Zahrada a mnohé další.

Představíme také velký svatební dort, vytvořený celý z bonbonů. Návštěvníci si budou moci zakoupit čokoládové pivo, ochutnat vafle, palačinky a mnoho dalšího.

Proto festival nabídne i výstavu části jedné soukromé sbírky. K vidění budou obaly rozmanitých velikostí, barev a tvarů a další předměty související s čokoládou. Ve festivalovém programu samozřejmě nebudou chybět ani workshopy a četné aktivity pro děti. Těch bude v letošním ročníku víc, než jich bylo loni, takže si tu na své přijde skutečně celá rodina.

Vstupenky zakoupíte v předprodeji za 50 Kč, namístě pak za stovku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plzeň ČokoFest 2016

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (9.5 km)