Procházky Příroním parkem Fénix

Procházky Příroním parkem Fénix

Adresa:

Nečtiny

Termín: 21.9.2015 31.12.2016
Vstupné:

0 Kč jen zápis do knihy návštěv bude milou památkou a odměnou

21zář - 31pro celý den

Žánr: ostatní akceprocházkyvýlet


Volné procházky Land art parkem kde je možné na tel.723 107 387 domluvit si průvodce parkem a tak zažít něco co jste ještě neviděli a asi nikde jinde neuvidíte .Tyto procházky nejsou omezeny časem.

Je zde možno rozložit stan a přespat, možnost rozdělání ohně a příjemné povídání o vzniku parku . Je zde možnost fotografování i samotné tvorby Land art s tvůrci tohoto ojedinělého parku v Evropě.

Přírodní park Fénix je místo kouzel a milého spojení přírody a člověka z pohledu návštěvníka vždy chápán jako nenásilné přetvoření bývalé černé skládky této obce v místo setkávání a místo ,které slouží jako multifunkční kulturní prostor v přírodě a tak tato akce má za úkol podpořit navštěvovanost Přírodního parku Fénix i samotné Obce Nečtiny a přinést do tohoto na práci chudého kraje trochu vzruchu a příležitostí i pro ostatní zde žijící.

Rádi Vás tedy na akci zveme a doufáme, že se povede a přinese Přírodnímu parku Fénix naplnění myšlenky projektu a Obci rozvoj zaměstnanosti v tomto regionu . Čím více lidí podpoří jen návštěvou parku akci tím dříve vylétne Fénix do světa a mnohým pomůže mnohému také a hlavně budete to vy kdo tomuto projektu dá zelenou kartu Vy lidé pro ,které je tvořen .Vítáme Vás tedy na párty ,která nikdy nekončí .Za Přírodní park Fénix - Jiří Mikšovský https://www.facebook.com/www.parkfenix.cz

Přírodní park Fénix, Nečtiny

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Procházky Příroním...

Spa Hotel Löwenstein GarniKonstantinovy Lázně (17.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (23.6 km)

Vila VerunkaPlzeň (26.3 km)