Men imitating machines [aus] ~ +++ electronic music workshop 4.8. @ Pohoda

Adresa:

Plzeň, Resslova 17

Termín: 4.8.2014
Vstupné:

80-160

4srpen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyelektro


Místní Borci & Pohoda Music Club uvádějí> V pondělí večer se v Pohodě představí Australští napodobitelé mašinek a ukážou vám, co se ve dvou lidech dá vymačkat z dub stepu, drum'n'bassu a elektroniky! Součástí akce bude i workshop pod vedením jich samotných, takže je na co se těšit žejo.

MEN IMITATING MACHINES [Aus] live dubstep / drum'n'Bass / electronic duo http://bitnormalrecords.bandcamp.com/album/the-five-thunders http://www.menimitatingmachines.com/ Men Imitating Machines je prapodivné live Dubstep/Drum'n'Bass duo z Austrálie co se rozhodlo přetavit inspiraci elektronikou do živý podoby.

A pár let už dokazujou, že jejich úspornej setup skládajcí se z midi basy, midi bicích a dvou laptopů rozhejbe zaručeně každýho čumila či kejvače. Jednim slovem strhujcí a čistá zábava. Na kontě maj 3 EP a v létě letí na svým koberci Evropou a přistanou i v Pohodě, roztančit vaše ztvrdlá hýždě (autokorekce) https://www.youtube.com/watch?v=eL8xYvKwzNA https://www.youtube.com/watch?v=5t6QQsR6pJ0 https://www.youtube.com/watch?v=DIin1NW1NxM MIM /// electronic music workshop \\\

Kluci mají připravenej workshop před samotným koncertem, na který si nemusíte nic brát, proběhne instruktáž a každej si bude moct vyzkoušet jak moc jednoduchý / složitý je hrát mezi klokany elektronickou hudbu. Třeba se i něco naučíte a když ne, tak se alespoň zaručeně pobavíte!

Akce se koná za příznivého počasí venku na zahrádce a začátek bude kolem 19:00 Support hledáme, klidně napište, kdo by si chtěl zahrát:) Vstup: 80 - 160 Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

Ubytování v okolí akce Men imitating machines...

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.9 km)

Vila VerunkaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.8 km)