Fragile

Adresa:

Nová Paka, F. Procházky 101

Termín: 7.3.2017
Vstupné:

260

7březen úterý 19:30

Žánr: koncertypop

Umělci: Fragile


Fenomenální a uznávaná slovenská vokální skupina, která v Česku oslnila na turné s R. Müllerem a již dva roky také samostatně , zpívá světové a česko-slovenské hity bez použití hudebních nástrojů ve stylu „a cappella“.

Slovo „fragile“ znamená křehký a výstižně tak charakterizuje komorní a cappella zpěv, zpěv bez doprovodu hudebních nástrojů. Skupina FRAGILE však zvládá tento náročný žánr mistrovsky. I když se v jejich repertoáru najdou i skladby velikánů jakými jsou Bach či Chopin, jejich největší předností jsou tituly současné populární hudby.

Hity světových autorů a interpretů přetvářejí do posluchačský velmi příjemných, atraktivních podob s velkou mírou hravosti a kreativity. Jejich představení jsou plné nejen výborné hudby, ale také skvělého humoru, díky kterým zažijete neopakovatelný večer plný jedinečné zábavy.

Repertoár koncertu tvoří písně světových i domácích interpretů jako: Sting, Lord, Jason Mraz, Lorde, The Flying Pickets, Richard Müller, Pharell Williams, The Real Groupa mnoho dalších. Mezi novinky patří skladba The Parting Glass – irská národní skladba, Lady Karneval od Karla Gotta, nebo Fero skupiny Elán, Get Lucky od sk. Daft Punk. Zazní také gospelové skladby.

Fragile je slovenská vokální hudební skupina, kterou tvoří osobnosti známé z televizních obrazovek a divadel.Tváře této skupiny se objevovaly v televizních seriálech, v divadelních a muzikálových představení či v televizních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Nová Paka

Podobné akce

25duben čtvrtek 20:00

27duben sobota 20:00

4květen sobota 20:00

Mňága a Žďrop

, Wolkerova alej 92/18 Koncert

Ubytování v okolí akce Fragile

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (9.1 km)

Rezidence Věž JičínJičín (13.2 km)

Riegrova chata KozákovZáhoří (20.8 km)