Rock Is Not Dead: Cocotte Minute, Imodium, Nil

Rock Is Not Dead: Cocotte Minute, Imodium, Nil

Termín: 6.11.2015
Vstupné:

210 Kč

6listopad čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock koncert

Umělci: Imodium


Cocotte Minute

Česká numetalová ikona Cocotte Minute se vrací po více než dvouleté pauze na podia s novou deskou. !Rituál, kmen a srdce a kmen! je návratem až za kořeny. Tvrdá, syrová, dospělá a překvapivě přístupná nahrávka zazní kompletně také během koncertu v pátek 6. listopadu v Ústí nad Orlicí. Maséři z Cocotte Minute se po více jak roční přestávce vrací plní síly a to si pište, že celá show bude ještě o level výš, než jak je znáte! Budou i nějaká překvapení!

Imodium

Imodium stále mladí, byť jsou na scéně už pěknou řádku let. No aby ne, když své první úspěchy na české hudební scéně začali sbírat jako náctiletí. Naživo jsou vždy hodně energičtí - je se na co se dívat a hlavně je i co poslouchat. Každoročně jako jediná kapela v ČR pořádá tzv. bytové turné, sérii koncertů v bytech svých fanoušků.

Nil

Nil tak tady na ústeckoorlicku a českotřebovsku snad ani nemusíme představovat. Parádní záležitost s výbornou zpěvačkou Hankou Kosnovskou, na kterou je na podiu nádherný pohled. Kdo nezná, tak doporučujeme přijít, vidět a slyšet. Jako předkapelu na svoje turné si ji vybrala v roce 2006 skupina Čechomor, v roce 2008 skupina Die Happy (Marta Jandová), v roce 2009 pak David Koller. V roce 2011 a 2012 úspěšné turné po ČR a SR s německou kapelou Die Happy.

Začátky představení vždy v 19:30. Kulturní dům otevřen od 18:00.
Vstupenky lze zakoupit exkluzivně a nejlaciněji na www.rockisnotdead.cz/vstupenky nebo s manipulačním poplatkem v informačních centrech ÚSTÍ NAD ORLICÍ, ČESKÁ TŘEBOVÁ, LITOMYŠL, VYSOKÉ MÝTO, CHOCEŇ a ŽAMBERK. Všechny vstupenky zakoupené v předprodeji jsou slosovatelné o skvělé ceny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rock Is Not Dead:...

Srub MidlaČenkovice (22.3 km)

U tří jasanůLuže (26.7 km)

Sport Hotel - Dolní MoravaDolní Morava (33.7 km)