Choltické pivní slavnosti

Adresa:

Choltice, Náměstí Svatí trojice 5

Termín: 4.7.2015

4červenec čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepro dětislavnostisoutěžzdarma


Přijďte na další akci, kterou pořádá reklamní agentura FESTING Hradec Králové ve spolupráci se Zámkem Choltice, a to v rámci FESTTOUR 2015. Choltické pivní slavnosti jsou v letošním roce pořádány jako „nultý“ ročník a vše se odehraje v sobotu 4. července 2015 od 10:00 do 20:00 hodin v areálu zámku Choltice.

Tato akce je zaměřena hlavně na prezentaci regionálních a malých pivovarů a jejich produktů. Součástí bude i bohaté občerstvení a různorodý doprovodný program, který bude samozřejmě i pro děti (skákací hrad, výtvarné dílny, lukostřelba, soutěže pro děti). Akci si tak užije celá rodina. Tato akce je pojata jako „festival piva“, kde půjde především o ochutnávku pivních speciálů.

Čeká Vás i zábavný program se skupinou historického šermu Corporal, ukázky zbraní a bojové dobové ukázky. Z doprovodného programu se můžete těšit na kapelu W.A.F., Dlouhej tah, DRAGON street rock, Teplá buchta, exhibiční vystoupení mistrů světa ve footbagu Tomáše Tučka a Martina Sládka a mnoho dalších.

Všechny aktuality sledujte na našich webových a facebookových stránkách http://www.choltickepivnislavnosti.cz/ a https://www.facebook.com/choltickepivnislavnosti?fref=ts

 Základní vstupné: 100 Kč - volný vstup pro 1 dospělou osobu do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

Rodinné vstupné: 250 Kč - volný vstup pro 2 dospělé osoby a 2 děti do 15 let do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

Zlevněné vstupné: 60 Kč - volný vstup pro 1 osobu (děti od 6 do 15 let, důchodci nad 65 let, ZTP) do areálu „Choltický pivních slavností“, na kulturní program, prohlídky Zámku Choltice s průvodcem.

Děti do 6 let zdarma.

Přijďte, ochutnejte a bavte se s celou rodinou. Těšíme se na Vás!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Pardubický kraj Akce v obci Choltice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Choltické pivní...

Ubytování U PalukůChrudim (13 km)

Residence ArxChrudim (14 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (17.8 km)