Prostor mysli - nadčasová moudrost buddhistických mistrů

Adresa:

Pardubice, Klášterní 54

Termín: 17.5.2015 7.6.2015

17kvě - 7čer celý den

Žánr: festivalyfilm


Srdečně Vás zveme na festival Prostor mysli -  nadčasová moudrost buddhistických mistrů, který Vám představí moudrost indických a tibetských buddhistických meditačních mistrů.

Několikatýdenní výstava exteriérových velkoformátových fotografií na toto téma bude provázena dny otevřených dveří v buddhistickém centru Diamantové cesty krátkými přednáškami s promítáním tématických filmů a veřejnou přednáškou.

Detailní program:

Výstava na třídě Míru: Nadčasová moudrost buddhistických mistrů (velkoformátové fotografie s citáty buddhistických mistrů). 17. 5. – 7. 6. 2015

Den otevřených dveří I v buddhistickém centru 20. 5. od 17 hodin. Buddhistické centrum v Pardubicích (Klášterní 54, Staré Město, vchod průjezdem vedle antikvariátu).Od 19 hodin krátká přednáška učitele Diamantové cesty spojená s promítáním filmu Buddhismus v moderním světě.Vstupné na přednášku 60 Kč.

Veřejná přednáška 25. 5. od 19 hodin v Domě techniky. Přednáší učitel buddhismu Diamantové cesty Pavel Fidler. Téma: Štěstí je stav mysli. Vstupné na přednášku 80 Kč pracující / 60 Kč studenti, důchodci.

Den otevřených dveří II v buddhistickém centru 3. 6. od 17 hodin. Buddhistické centrum v Pardubicích (Klášterní 54, Staré Město, vchod průjezdem vedle antikvariátu). Od 19 hodin krátká přednáška učitele Diamantové cesty spojená s promítáním filmu Wintertour.Vstupné na přednášku 60 Kč.

www.bdc.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Prostor mysli -...

Ubytování U PalukůChrudim (9.6 km)

Residence ArxChrudim (10 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.4 km)