Pirate Swing Band Gala

Adresa:

Pardubice, Sukova tř. 1260

Termín: 9.12.2014
Vstupné:

Cena I.: 290; Cena II.: 290 Kč

9prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyclubbingjazzrockpopswingparty


PIRATE SWING BAND Gala 2014 OJEDINĚLÝ KONCERTNÍ PROJEKT PIRATE SWING BANDU JIŘÍHO ŠEVČÍKA S HOSTY JOSEFEM LAUFEREM, ESTER KOČIČKOVOU A SYMFONICKÝM ORCHESTEREM KONZERVATOŘE PARDUBICE. Po beznadějně vyprodaných sálech loňské série koncertů "PIRATE SWING Band Gala" chystá hudební senzace, oceňovaná doma i v zahraničí, nejpopulárnější swingová formace ČR, i letos dvě speciální galapředstavení.

Sedmnáctičlenný band, jediná kapela v Evropě, specializující se na vlastní swingové aranže rocku a popu přichází opět s novým repertoárem a novou show. "Představte si Sinatru zpívat Queen", prohlásil o ní kytarista legendárních Queen, Brian May. Právě Queen si z desítek kapel celého světa vybrali české "Piráty" coby hlavní hvězdu VIP party ke 40 letům Queen v Montreux. Koncert swing verzí jejich skladeb způsobil mezinárodní senzaci, o Pirátech vysílala CNN i všechny české TV a následné studiové album "We Will Swing You!" vyšlo (jako druhé v historii pop music) s oficiální podporou skupiny Queen.

Pokřtili ho Karel Gott, Felix Slováček a Peter Freestone a další hvězdní fandové (P. Kotvald, L. Machálková) poctili Piráty hostováním v rámci těchto výjimečných galakoncertů v prosinci 2014. Band je znám svou nevypočitatelností a humorem a nečekaná spojení nabídne i tuto zimu. Za doprovodu kapely, doplněné o Symfonický orchestr Konzervatoře Pardubice, s netypickým repertoárem vystoupí Josef Laufer, diváci se mohou těšit i na Ester Kočičkovou ve velmi překvapivé roli a další překvapení.

Tiskem bývá frontman Pirátů Ševčík označován termínem "Rocky Balboa českého swingu" a přirovnáván k M. Bublému či R. Williamsovi. Kapela má za krátkou dobu své existence na kontě tři vyprodaná celorepubliková turné, dvě alba, DVD, účinkování s legendami jako Jiří Suchý nebo Karel Gott, nabídky k účinkování na třech kontinentech a dle MF Dnes je tento projekt TOP hudební událostí roku. Je třeba ještě něco dodávat? Vlastně ano. Zapomeňte na všechno, co jste slyšeli o swingu a připravte se na nečekané.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pirate Swing Band Gala

Ubytování U PalukůChrudim (9.7 km)

Residence ArxChrudim (10 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.5 km)