Arakain Dymytry tour Podzim 2014

Arakain Dymytry tour Podzim 2014

Termín: 24.10.2014
Vstupné:

I. Kategorie: 299 Kč

24říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertymetal

Umělci: ArakainDymytry


ARAKAIN DYMYTRY Tour pokračuje!

Společné jarní turné kapel Arakain a Dymytry bezpochyby předčilo očekávání. Strhla se lavina pozitivních ohlasů a hlavně žádostí o pokračování. Výsledkem je prodloužení tohoto výjimečného spojení i na podzimní sezónu 2014. Druhou porci Arakain Dymytry Tour 2014 kapely naservírují v období od 17. října do 20. prosince. Půjde o 21 koncertů po celé České republice.

Pozimní pokračování turné je skvělou příležitostí pro ty, kterým jarní společné turné kapel uniklo. Unikátní spojení dvou špičkových metalových kapel na jednom pódiu se totiž v dalším roce určitě neobjeví. Na své si přijdou i ti, kteří měli možnost si vychutnat už jarní turné. Samozřejmostí totiž bude nový playlist obou kapel a už nyní se pracuje se i na nových překvapeních.

„Volba společného turné s Dymytry se ukázala jako správně načasovaná a ověřila stoupající pozornost, kterou si Dymytry vybudovali. Vše nahrává tomu, že na podzim budeme s Dymytry pokračovat na společném turné, protože jsou lokality, kam jsme se nedostali a kde je o dvoukoncert velký zájem,“ hodnotí jarní společné turné kytarista Arakainu Jiří Urban.

Playlist zvolí fanoušci Stran playlistu se dostanou ke slovu i fanoušci. Ti si totiž skladby, které následně na turné zazní, sami vyberou. Již brzy bude spuštěna anketa, kde bude možné zvolit podzimní playlist obou kapel.

Volit budou moci dosud nehrané songy z aktuálních CD – Adrenalinum od Arakainu a Homodlak od Dymytry, tak i z nabídky vytvořené z celé diskografie. Jakým způsobem bude výběr probíhat a kolik písní bude v režii fanoušků, obě kapely s dostatečným předstihem prozradí.

Metalový podzim si žádný fanoušek tvrdé muziky nesmí nechat ujít!

Dymytry je česko-ruská metalová kapela z Prahy, která svůj styl nejčastěji označuje jako Psy-core. Skupina hraje od roku 2004. Její image je založená na predátorských maskách z dílny Národního divadla, na mohutných kytarových...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Arakain Dymytry tour...

Ubytování U PalukůChrudim (9.2 km)

Residence ArxChrudim (9.5 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.8 km)