Léto s Rychtářem

Adresa:

Hlinsko

Termín: 15.8.2014 29.8.2014

15srp - 29srp celý den

Žánr: festivalyrockpunk


Tradiční série letních koncertů v areálu hlineckého pivovaru je i v letošním roce opravdu pestrá. Už proběhl rychtář fest s hvězdami Horkýže Slýže, Mňága a Žďorp, Mandrage,... Taky už zahrál Harlej a Škwor. Zbývající dva termíny vyplní Tři sestry (15. 8.) a Divokej Bill (29. 8.).

Pivovar Rychtář, 15.08.
    
TŘI SESTRY hosté: E!E, Doctor P.P.

vstup od 17:00, start 18:00, předprodej: 230 / místo: 280

Každý den jsou Na kovárně a každý rok jsou v Hlinsku! Ani tato kapela nemůže chybět v desáté sezóně koncertů Léta s Rychtářem. Lou Fanánek Hagen se svojí hudební partičkou válcují česká podia a hospody ještě déle, než si pamatujeme. Nezaleknou se ani takových výzev jako velká sportovní hala v Praze, kterou s přehledem naplní. Ovšem co je to ve srovnání s hlineckým amfiteátrem s jedinečným publikem a výbornou atmosférou. Modlete se pro partu, pijte sedm piv a jednu zelenou, jezděte autobusem, montujte a udržujte, chtějte být homosexuálem, válčete s Turkem, bacha na hrábě, vzpomínejte na Sahulu a přijďte na koncert. Život je takovej a jinej nebude, hlavně že bude večírek!
 
29.08.    DIVOKEJ BILL + PIPES AND PINTS + RYBIČKY 48 + IMODIUM STO ZVęŰAT

vstup od 17:00, start 18:00, předprodej: tba / místo: tba

Divokej Bill patří mezi kapely, které před 11 ti lety otevíraly v prvním roce provozu amfiteátr Rychtář. Od té doby zde odehráli mnoho skvělých koncertů a tyto skvělé zážitky si budete moci připomenout na závěr letošního ročníku. Zazní jistě nové písně z alba 15 k patnáctiletého výročí a i starší hity jako Dávno, Plakala nebo Znamení a mnoho dalších. Kromě DB se můžete těšit na další speciální hosty. S americkým zpěvákem a netradičním nástrojem dudy dorazí punk-rockeři Pipes and Pints a ryze český punk-rock předvedou Rybičky 48. Nesmí chybět ani to nejlepší domácí SKA a to legendární partička Sto Zvířat.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Hlinsko

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Léto s Rychtářem

U tří jasanůLuže (15.9 km)

Zámek Žďár nad SázavouŽďár nad Sázavou (20.2 km)

Wellness Hotel MartaTři Studně (20.9 km)