STEŽNÍK - charita fest vol.I

Termín: 6.9.2014
Vstupné:

V předprodeji (do konce července) 100Kč, na místě 150Kč

6září čtvrtek 01:00

Žánr: festivalydance


Stežník je jednodenní charitativní akce pořádaná spolkem H.C. Foosball o.s. s jasným cílem – věnovat výtěžek konkrétní fyzické osobě z blízkého okolí, která finanční pomoc opravdu potřebuje.

Doufáme, že si užijete vystoupení hudebních skupin (Dukla Vozovna; Doctor Victor; Morybundus Band; Interstate 60; Martin Ševčík & Tomáš Formánek; Třetí meta), budete obdivovat ohebnost a ladnost tanečnic z DC Dance a ti mladší (ale nejen oni) se budou zajímat o rytíře z Kronlandu.

Jako na všech charitativních akcích pořádaných H.C. Foosball o.s. i zde budou všichni přítomní (co zaplatí vstupné) mít svůj hlas při rozhodování, komu bude výtěžek akce předán. V žádném případě ale nebude věnován nějaké velké organizaci, ale nějaké fyzické osobě (s velkou pravděpodobností z blízkého okolí), která je zdravotně znevýhodněná/postižená a finance opravdu hodně potřebuje.

Jestli víte o někom, kdo by náš výtěžek nutně potřeboval, nebojte se nám napsat na e-mail hcfoosballos@centrum.cz. V případě dobrého počasí bychom mohli nachystat i hrátky jako stolní fotbálek nebo pivní pong :-) Akci pro vás chystají staří známí: Lyžař, Krudy a Kosťa...dohromady jsou známy jako H.C. Foosball o.s..

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Horní Čermná

Podobné akce

Ubytování v okolí akce STEŽNÍK - charita fest...

Srub MidlaČenkovice (8.3 km)

Wellness hotel BozeňovMaletín (22 km)

Sport Hotel - Dolní MoravaDolní Morava (22.4 km)