Jen počkej, zajíci! Show na ledě

Jen počkej, zajíci! Show na ledě

Adresa:

Pardubice, Sukova třída 1735

Termín: 4.10.2014
Vstupné:

99 - 845 Kč

4říjen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akceshow na leděrodinná zábavapro děti


JEN POČKEJ, ZAJÍCI! show na ledě pro malé i velké

Pro velký úspěch premiérového turné se lední show JEN POČKEJ, ZAJÍCI! vrací s 10 exkluzivními představeními v 5 městech ČR na podzim 2015!

Show uvádí MICHAL NESVADBA, účinkuje Mistr Evropy v krasobruslení TOMÁŠ VERNER
a v Praze také dvojnásobný Mistr Evropy v krasobruslení JOZEF SABOVČÍK

Legendární postavičky Vlka a Zajíce z proslulého ruského animovaného seriálu JEN POČKEJ, ZAJÍCI ožívají v unikátní show na ledě. Velkovýpravná podívaná pro celou rodinu vznikla v přímé spolupráci s Alexejem Kotěnočkinem, synem Vjačeslava Kotěnočkina, původního autora slavných postaviček a jejich příběhů.

Originální představení, v němž kromě původní hudby zazní také hity Karla Gottaskupiny Kabát nebo Ivety Bartošové, nabízí krasobruslařskou podívanou se slavnými gagy hlavních postav: Vlka a Zajíce.

Jako mávnutím kouzelného proutku se ocitneme v nejrůznějších dramatických i komických momentech. Navštívíme Lunapark, kde se povozíme na Ruském kole. Pobavíme se u vystoupení kouzelníka a také se budeme trochu bát, když nás přepadnou piráti. Nebude chybět dobrodružství na Divokém západě. A kdo ví, třeba nás potká Baba Jaga a třeba bude nakonec i velká svatba.

Obrovská scéna, překrásné dekorace a více než 300 kostýmů jsou skutečnou pastvou pro oči. Scénu doplňuje velkoplošná projekce, kde mimo jiné uvidíte i scénky z původních dílů seriálu, které budou dotvářet příběh speciálně napsaný p. Kotěnočkinem pro naši lední show.

Dějem provází živě Michal Nesvadba a dech-beroucí krasobruslařská sóla předvede Tomáš Verner a letos nově také dvojnásobný Mistr Evropy v Krasobruslení Jozef Sabovčík, který je prvním krasobruslařem, který na mezinárodní soutěži skočil čtverný skok.

Vlk, Zajíc a jejich přátelé nám přinášejí představení pro všechny věkové skupiny s notoricky známými skladbami i novou speciálně připravenou hudbou, tancem a především špičkovým krasobruslením v podání více než 50 předních českých krasobruslařů včetně 10 dětských rolí.

Nenechte si ujít tuto show a spatřete oživlé legendární animované postavičky Vlka, Zajíce a jejich přátel!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Kulturní centra - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jen počkej, zajíci!...

Ubytování U PalukůChrudim (10 km)

Residence ArxChrudim (10.4 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.3 km)