Cirkus Berousek v Galerii Šantovka Olomouc

Cirkus Berousek v Galerii Šantovka Olomouc

Adresa:

Olomouc, Polská 1/1

Termín: 28.3.2018 6.5.2018
Vstupné:

180,- - 350,- Kč

28bře - 6kvě celý den

Žánr: ostatní akcetaneccirkus


Cirkusové šapitó Národního Cirkusu Originál Berousek už tradičně zaujme místo vedle obchodní Galerie Šantovka. V termínu od 25. března do 6. května budete moci shlédnout zbrusu nová vystoupení v podání nejlepších českých i zahraničních artistů.

Národní Cirkus Originál Berousek do Olomouce přiváží nový program, ovšem zachová i tradiční medvědí revue, která cirkus proslavila nejvíce. „V letošním roce se návštěvníci mohou těšit na italského klauna Jonnyho Bogina, dále na vzdušnou akrobacii na šálách v provedení Tatiany Zheglove, tanec na tyči, žongléry a exotickou skupinu Zuma Zuma z Nairobi,“ přibližuje program vystoupení v Olomouci jednatelka slavného cirkusu, Marie Berousková.

Národní Cirkus Originál Berousek se jako jediný může pochlubit vlastním chovem medvědů, velbloudů, lam, zeber a oslíků. Na programu tedy bude i vystoupení řady exotických zvířat například indická slonice Nairy, papoušci Ara či dvanáct arabských plnokrevníků.

Na multifunkční ploše u Galerie Šantovka zůstane cirkus do 6. května a po celou dobu bude otevřen veřejnosti i rozsáhlý zoopark.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cirkus Berousek v...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (760 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (934 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)