Midi Lidi + Ľubo Burgr & Pjoni

Midi Lidi + Ľubo Burgr & Pjoni

Adresa:

Olomouc, Sokolská 48

Termín: 6.10.2016
Vstupné:

198

6říjen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyPopElektronika


Elektropopoví Midi Lidi jsou známí tím, že rádi a často koncertují, a jejich koncerty jsou proslulé bezprostřední energií. Za deset let existence odehráli bezpočet vystoupení v ČR, na Slovensku ale i v Polsku, Rusku, Anglii, Německu, Španělsku či Chorvatsku. Alba Čekání na robota (2007) a Hastrmans, Tatrmans & Bubáks (2009) byla nominována na Cenu Anděl.

Za soundtrack k filmu Protektor (2009) obdrželi Midi Lidi filmovou cenu Český lev. V roce 2010 vytvořili hudbu k ceněnému dokumentárnímu filmu Český mír, o dva roky později pak soundtrack k filmu Polski film, nominovanému na Českého Lva i Cenu české filmové kritiky.

Midi Lidi také s oblibou remixují, nejznámějším je remix písně El Fusilado skupiny Chumbawamba, která na oplátku zařadila svou verzi písně Je toho hodně co říct na své EP In Memoriam: Margaret Thatcher. Oblíbeným sportem kapely jsou také coververze: k nejoblíbenější se řadí předělávka semaforské písně Co jsem měl dnes k obědu s vlastním novým textem o neúspěšném promotérovi nebo komplexní imitace stylu a poetiky Mňágy a Žďorp v písni Pete Best.

Členové kapely jsou svojí další činností široce rozkročení mezi nejrůznější umělecké obory a na české scéně jsou jednotlivě známí i jako filmoví tvůrci, herci, divadelníci, promotéři či vizuální umělci. V těchto dnech vydávají Midi Lidi čtvrté album Give Masterpiece a Chance!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Midi Lidi + Ľubo Burgr...

Restaurace ARIGONEOlomouc (202 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (613 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.6 km)