Setkání absolventů Univerzity Palackého

Adresa:

Olomouc, Křížkovského 8

Termín: 9.9.2016 10.9.2016

9zář - 10zář celý den

Žánr: ostatní akcesetkání


Vážené absolventky, vážení absolventi Univerzity Palackého v Olomouci, rádi bychom vás informovali o probíhajících přípravách velkého Absolventského setkání k 70. výročí obnovení Univerzity Palackého v Olomouci a zdůraznili, že nás těší ohlas, který jsme z vaší strany již zaznamenali.

Každý den pokračují jednání, na nichž zajišťujeme nejen další aktivity, ale i benefity pro vás, absolventy, kteří na setkání přijedete. Absolventské setkání pojímáme především jako neformální setkání s místy a s lidmi, které jste poznali během studia. Každá fakulta proto v pátek 9. září 2016 otevře pro vás, vaše rodinné příslušníky a přátele své prostory.

Ve večerních hodinách budou pro absolventy rezervovány restaurace, bary i kluby. Naším cílem je oslovit co nejvíce našich absolventů a vytvořit vhodné podmínky pro setkání, doplněné zajímavým kulturním programem. Rádi bychom položili základ ke vzniku pevného, oboustranně prospěšného společenství obohaceného o pravidelná setkání.

Pro ty z vás, kteří by měli zájem se na přípravách a realizaci Absolventského setkání podílet, jsme připravili dotazník, jehož vyplněním nám můžete výrazně pomoci: http://absolventi.upol.cz/dotaznik-1/ Děkujeme za váš zájem a těšíme se na vaši účast!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Setkání absolventů...

Restaurace ARIGONEOlomouc (331 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (820 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)