The Backwards - Beatles revival

Adresa:

Olomouc, Polská 1

Termín: 23.2.2016

23únor středa 19:00

Žánr: koncerty


Kapela THE BACKWARDS vystoupí s hudebně – vizuální show BEATLES LEGENDS, která mapuje celé období tvorby legendárních Beatles – 4 kostýmové převleky ve 2,5 hodinové show. Mimo známých a osvědčených hitů z raného období „Beatlemánie“ zazní i alba Rubber Soul a Revolver i Abbey Road.

THE BACKWARDS – Beatles revival jsou dvojnásobní vítězové Světového Beatlefestu v New Yorku. Účinkovali ve 3 muzikálech o Beatles – Nová scéna Bratislava, Divadlo Spirála Praha, Národní divadlo moravskoslezské Ostrava. Známé hity v bezchybném provedení jsou zárukou úspěchu.

The Backwards je slovenská revivalová kapela imitující Beatles. Založena byla v roce 1995 v Košicích a v roce 2015 slaví 20. narozeniny! Kapela je známa svým smyslem pro detail, za což si vysloužila 1. místo na nejprestižnějším festivalu Beatles revivalů na světě New York Beatlefest v roce 1998 a v roce 2003, když svůj titul přijeli obhájit. Ocenění získali jak za nejlepší zvuk, tak i za nejlepší image. Dnes je tato kapela známa jak v Evropě, tak i ve Spojených státech, kde odehráli koncerty v největších městech dvaceti tří států.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

4květen sobota 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

8říjen úterý 19:00

Ubytování v okolí akce The Backwards - Beatles...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (721 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (897 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)