Přejít na stránky Ticketpro.cz

Vesela trojka Pavla Kršky

Adresa:

Prostějov

Termín: 27.3.2015 10.4.2015
Vstupné:

195 Kč, od 1.1.12015 bude cena 255 Kč

27březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr a díky široké základně posluchačů této televize si začala získávat své posluchače a příznivce. Veselá Trojka vydala tři nosiče svých vlastních písniček, u kterých hudbu i text složil Pavel Krška. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu.

Veselá trojka Pavla Kršky:

Veselá trojka se poprvé veřejnosti představila v TV Šlágr 23.4.2013 a díky široké základně posluchačů této televize si začala získávat své posluchače a příznivce. Veselá Trojka vydala tři nosiče svých vlastních písniček, u kterých hudbu i text složil Pavel Krška. Písničky čerpají ze života tak, jak život jde. Jsou smutné i veselé a každý si v nich najde kousek svého příběhu. V současné době hrajeme ve složení heligonka Pavel Krška, klávesy Miroslav Hrdlička a akordeon Jaromír Kozelek. Všichni samozřejmě zpíváme.

Jsme dlouholetí kamarádi se smyslem pro humor, kteří celý život věnovali hudbě i když jiného žánru. Náš věk, pohled na život kolem sebe, ale hlavně láska k lidové písničce nás spojila a svedla dohromady a vytvořila pevnou partu. Naším cílem je přinášet v našich písničkách radost a pohodu, která se v dnešní době začala vytrácet. Pavel Krška.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Prostějov Akce v obci Prostějov

Podobné akce

4květen sobota 20:30

Mig 21 - Olomouc

, Tř. 17 listopadu 43 Koncert

8říjen úterý 19:00

Ubytování v okolí akce Vesela trojka Pavla...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (16.8 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.3 km)

Theatre HotelOlomouc (18.4 km)